• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mesaj de felicitare adresat D-lui Justin Trudeau, Președinte al Partidului Liberal din Canada

    Mesaj de felicitare adresat D-lui Justin Trudeau, Președinte al Partidului Liberal din Canada

    20.10.2015  

    Stimate Domnule Președinte al Partidului Liberal din Canada, Justin Trudeau,

    ”REAL CHANGE” aceasta a fost sloganul de campanie prin care ați obținut o victorie categorică în alegerile parlamentare din data de 19 octombrie 2015. Prin discursul dumneavoastră le-ați arătat contracandidaților mult onestitate, recunoștință și sinceritate, iar canadienilor le-ați oferit speranță pentru viitor.

    Am urmărit cu atenție desfășurarea campanie electorale și am  observat o responsabilitate și o dragoste și mai mare în aceste zile a D-stră, în calitate de Lider al Partidului Liberal, față de Canada, mândrie care se citește pe chipul D-stră.

    Îmi exprim convingerea că atât bogata experiență profesională, cât și perspicacitatea de care dați dovadă, vor contribui la dezvoltarea statului D-stră, la continuarea lucrurilor bune și transformărilor inițiate. „Canada are nevoie de o schimbare reală, iar politica pe care o facem, este o politică pozitivă care aduce speranțe oamenilor” - sunt perfect de acord cu poziția DVS! Pe cetăţeanul simplu,  sunt convins, îl interesează siguranţa, bunăstarea, dreptatea, ordinea, performanţa în administraţie, învăţământ și sănătate.

    Vă urez succes şi multă forţă  D-stră în calitate de Prim-ministru și cabinetului de miniștri pe care îl veți conduce, pentru edificarea unei Canade moderne și prospere pentru binele tuturor!

    Cu sinceritate,

    Mihai GHIMPU, Președintele PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com