print
Mesaj de felicitare adresat D-lui Justin Trudeau, Președinte al Partidului Liberal din Canada
20.10.2015
1440 Accesări

Stimate Domnule Președinte al Partidului Liberal din Canada, Justin Trudeau,

”REAL CHANGE” aceasta a fost sloganul de campanie prin care ați obținut o victorie categorică în alegerile parlamentare din data de 19 octombrie 2015. Prin discursul dumneavoastră le-ați arătat contracandidaților mult onestitate, recunoștință și sinceritate, iar canadienilor le-ați oferit speranță pentru viitor.

Am urmărit cu atenție desfășurarea campanie electorale și am  observat o responsabilitate și o dragoste și mai mare în aceste zile a D-stră, în calitate de Lider al Partidului Liberal, față de Canada, mândrie care se citește pe chipul D-stră.

Îmi exprim convingerea că atât bogata experiență profesională, cât și perspicacitatea de care dați dovadă, vor contribui la dezvoltarea statului D-stră, la continuarea lucrurilor bune și transformărilor inițiate. „Canada are nevoie de o schimbare reală, iar politica pe care o facem, este o politică pozitivă care aduce speranțe oamenilor” - sunt perfect de acord cu poziția DVS! Pe cetăţeanul simplu,  sunt convins, îl interesează siguranţa, bunăstarea, dreptatea, ordinea, performanţa în administraţie, învăţământ și sănătate.

Vă urez succes şi multă forţă  D-stră în calitate de Prim-ministru și cabinetului de miniștri pe care îl veți conduce, pentru edificarea unei Canade moderne și prospere pentru binele tuturor!

Cu sinceritate,

Mihai GHIMPU, Președintele PL

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.