print
PL a depus o contestație la CECE împotriva candidatului PSRM, Ion Ceban
02.09.2019
916 Accesări

Astfel, constatăm că, PSRM a utilizat resursele administrative, inclusiv angajați ai  Primăriei mun. Chișinău, din contul orelor de muncă, în scop electoral. Nu este unica dovadă de folosire a resurselor administrative de către PSRM și reprezentanții săi. Menționăm că, la indicațiile lui I. Dodon, din bani municipali a fost restaurat așa - numitul monument al eliberatorilor de sub ocupația fascisto - germană din fața Academiei de Științe a RM, unde la data de 24 august, în cadrul unui eveniment public a participat același concurent electoral. Un alt caz de folosire a resurselor administrative este și participarea candidatului PSRM, Ion Cebanu, la inaugurarea havuzului din parcul V. Trandafirilor (anexăm fotografii doveditoare în acest sens.)

      Astfel, În baza art. 65 și art. 66  din CE, solicităm CECE Chișinău următoarele:

·         examinarea contestației;

·         neadmiterea înregistrării în calitate de concurent electoral al reprezentantului PSRM la funcția de primar general al mun. Chișinău pentru multiplele încălcări menționate mai sus;

·         avertizarea autorității locale privind neadmiterea folosirii propriilor resurse administrative în mod ilegal în favoarea concurenților electorali.Copyright © 2020 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.