print
Liberalii cer socialiștilor întoarcerea celor 9 milioane de lei cheltuiți pentru desfășurarea Referendumului și demisia din CMC
23.11.2017
1224 Accesări

Liderul consilierilor municipali din partea Partidului Liberal (PL), Ion Cebanu, a cerut, de la fracțiunea consilierilor socialiști, întoarcerea celor 9 milioane de lei cheltuiți pentru desfășurarea Referendumului de demitere a primarului general suspendat, Dorin Chirtoacă, și demisia din cadrul instituției.

 Ion Cebanu a menționat că din cauza socialiștilor nu au loc ședințele Consiliului Municipal Chișinău și se blochează activitatea acestora.

„Toată activitatea socialiștilor până acum a fost de a boicota ședințele. Au țipat, au blocat tot ce se poate de blocat și s-a terminat totul cu Referendumul. Pe lângă pagubele aduse bugetului municipal, s-a făcut și pagube țării. Asta dovedește că acest partid este unul nociv. Asemenea politicieni nu au ce căuta în politică. După un asemenea eșec trebuie să-și dea demisia”, a spus Ion Cebanu.

Și deputatul PL, Alina Zotea în cadrul ședinței Parlamentului  a felicitat și a mulțumit chișinăuienilor care nu au ieșit la referendumul organizat de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.

”Vreau să aduc mulțumiri alegătorilor din mun. Chișinău, care nu au participat la referendumul ilegal organizat de Partidul Socialiștilor. Ei, au acordat pentru a patra oară votul de încredere lui Dorin Chirtoacă.
Cei care au organizat acest referendum ilegal să întoarcă în buget 9 milioane de lei, iar membrii care se află în acest Consiliu Municipal să își dea demisia, este rușinos”, a declarat Alina Zotea, 

Copyright © 2018 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.