print
Reacția PL: Disperarea socialiștilor a atins cote maxime. Sunt conștienți că vor pierde referendumul din Chișinău
05.10.2017
643 Accesări

Ieșirea socialiștilor de astăzi în conferință, demonstrează cât de disperați sunt. Aceștia sunt conștienți că referendumul inițiat de ei nu va trece și încearcă de pe acum să se justifice în fața chișinăuienilor, dând vina pe partidele care au susținut boicotul anunțat de PL.

Cetățenii din municipiul Chișinău de mult au înțeles cine sunt socialiștii. Nu mai cred în minciunile lor și în show-rile organizate de ei. Scopul fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal a fost blocarea tuturor proiectelor realizate de Primarul General Dorin Chirtoacă pentru locuitorii municipiului, ocupându-se de lobarea proiectelor business ale firmelor care aparțin anturajului PSRM.

În comparație cu ”ocupațiile” socialiștilor, Primarul General Dorin Chirtoacă, a pus suflet în tot ce a făcut pentru mun. Chișinău, începând cu infrastructura (reconstrucția străzilor, bulevardelor, iluminatul public, modernizarea instituțiilor școlare, preșcolare și medicale), modernizarea transportului public (peste 200 troleibuze noi, inclusiv 5 cu baterii), reconstrucția de la zero a lacului Valea Morilor, a străzii pietonale, sute de locuri de joacă și fitness în aer liber. Proiectele în derulare în mun. Chișinău, reparația capitală a celor șase străzi din Centrul Istoric (Bd. Ștefan cel Mare, str. Vasile Alecsandri, Bd. Negruzzi, str. 31 august 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun), proiectul pentru eficiență energetică, care prevede termoizolarea tuturor clădirilor din mun. Chișinău, precum și reconstrucția stației de epurare.

Prin declarațiile lui Ivan Ceban de astăzi, acesta a demonstrat încă o dată că în această campanie pentru referendum au nevoie ca de aer, de-a se distanța de Partidul Democrat. Dar nu le va reuși, pentru că anume socialiștii cu democrații și sateliții lor din CMC au votat pentru stabilirea datei acestui referendum, au mers ca buldozerul peste Codul Electoral, încălcând mai multe prevederi.

Readucem aminte socialiștilor, că primii care au furat sute de milioane din Banca de Economii, este liderul lor de partid – Zinainda Greceanîi, dacă doresc să facă un bine, atunci să-și roage liderul să întoarcă banii înapoi poporului. O să vedem curajul socialiștilor după ce compania Kroll va publica cel de-al doilea raport și toți cetățenii vor cunoaște beneficiarii reali ai furtului miliardului, care azi se dau drept mari eroi și luptători anticorupție.

Chișinăul nu a avut niciodată de la independență până astăzi un primar socialist-comunist ales prin vot, datorită unității noastre și demnității cetățenilor. Suntem convinși că astfel va fi și pe data de 19 noiembrie și în continuare.

Reiterăm, poziția Partidului Liberal de a boicota acest referendum. Boicot, nu ieși la vot!.

Serviciul de presă al PL

05.10.2017

Copyright © 2018 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.