print
Mihai Ghimpu a mers cu campania „de la ușă la ușă” în localitatea Grătiești, municipiul Chișinău
23.06.2015
1073 Accesări

Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, a continuat ieri, 22 iunie, campania „de la ușă la ușă”, pentru mobilizarea electoratului în susținerea candidatului PL la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă. De această dată liderul liberalilor a mers să discute cu cetățenii din localitatea Grătiești, una din suburbiile municipiului Chișinău.

Mihai Ghimpu a discutat cu alegătorii despre pericolul care îl prezintă contracandidata din partea PSRM, dar și despre prioritățile lui Dorin Chirtoacă pentru cel de-al treilea mandat, inclusiv ceea ce ține de dezvoltarea suburbiilor și susținerea acestora pe plan economic, social și cultural. Priorități care se vor solda cu dezvoltare pe plan larg a localităților și crearea unei vieți mai confortabile pentru locuitorii acestora.

La rândul lor, oamenii au fost încântați de faptul că l-au văzut pe președintele PL, Mihai Ghimpu, și s-au arătat deranjați de faptul că socialiștii optează pentru excluderea suburbiilor din componența municipiului Chișinău. Aceștia au menționat că vor susține candidatura lui Dorin Chirtoacă, întrucât dânsul este singurul primar care a avut fapte concrete, iar pentru următorul mandat are proiecte concrete, dar nu mizează pe minciuni și populisme.

Serviciul de presă al PL

 

23 iunie 2015

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.