print
Dorin Chirtoacă îl felicită pe Traian Băsescu
30.07.2012
1942 Accesări

Primarul general al municipiului Chișinău l-a felicitat pe președintele suspendat Traian Băsescu în debutul ședinței Primăriei de luni, 30 iulie, chiar dacă rezultatele finale ale scrutinului din România nu au fost încă anunțate.

,,Felicitări domnule preşedine şi într-un ceas bun mai departe. Felicitările sunt oficiale. Este evident că n-are cum să schimbe cifra în finală doar dacă nu intervine cineva", a declarat Dorin Chirtoacă.

În opinia primarului, situația din România s-ar putea întâmpla și în Republica Moldova. ,,Suntem fraţi şi dacă peste Prut se întâmplă aşa ceva, nu este exclus că şi la noi s-ar putea petrece acest lucru. S-ar putea să trecem prin procese similare atunci când ne vom deconecta de la Est şi ne vom reconecta la Vest. Dacă s-ar fi prăbuşit situaţia dincolo de Prut, speranţele de integrare europeană ar fi fost umbrite", a menționat edilul.
 
Potrivit datelor preliminare Biroului Electoral Central, 45,92 % dintre alegători şi-au exprimat opţiunea electorală, la referendumul pentru demiterea preşedintelui României. Pentru a fi validat, la referendum trebuie să se prezinte peste 50% din alegătorii înscriși pe listele ectorale.

www.arena.md

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.