• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu s-a întâlnit cu locuitorii din comuna Bubuieci și orașul Sângera, mun. Chișinău

    Mihai Ghimpu s-a întâlnit cu locuitorii din comuna Bubuieci și orașul Sângera, mun. Chișinău

    26.06.2015  

    În seara zilei de joi, 25 iunie 205, Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, a mers  „de la ușă la ușă" în localitățile Bubuieci și Sângera, în susținerea lui Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcția de Primar General al mun. Chișinău, dar și a lui Igor Morari, candidat al PL la funcția de primar al comunei Bubuieci, și Mihai Lari, candidat PL la funcția de primar al orașului Sângera.

    Mihai Ghimpu, alături de Igor Morari și Mihai Lari, a prezentat principalele priorități ce țin de  dezvoltarea suburbiilor, dar și realizările pe care le-a întreprins pentru suburbia Dorin Chirtoacă împreună cu echipa PL.

     „Timp de 8 ani, cu susținerea lui Dorin Chirtoacă, Primarul General al Municipiului Chișinău, în suburbiile Chișinău s-au făcut apeducte, rețele de canalizare, au fost gazificate locuințele, reparație și reabilitare a drumurilor și a clădirilor cu menire socială, construcția unor obiective noi: școli, grădinițe și alte obiective necesare pentru viața comunității. Acest lucru va continua doar dacă Dorin Chirtoacă va fi primar al municipiului Chișinău" - a subliniat Mihai Ghimpu.

    Vorbind despre importanța zilei de 28 iunie, când va fi ales Primarul mun. Chișinău, Mihai Ghimpu a accentuat: „Chișinăul este principalul oraș al Republicii Moldova, este capitala, dacă o pierdem, atunci cursul de dezvoltare al republicii va fi schimbat ireversibil. Aceste alegeri nu însemnă doar alegerea Primarului General al mun. Chișinău, înseamnă și ce cale de dezvoltare va avea Chișinăul după 28 iunie, mergem înainte sau ne întoarcem în anii 90?"

    Locuitorii celor două localități au mulțumit echipei PL și lui  Dorin Chirtoacă pentru ajutorul constant acordat suburbiilor în ultimii 8 ani și au subliniat că datorită investițiilor de la Primăria Chișinău, localitățile lor au început să se dezvolte rapid și vizibil.


    Serviciul de Presă al PL

    26 iunie 2015

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com