• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Ziua Liceului sărbătorită la Bardar, Ialoveni. Cadouri pentru elevi şi profesori din partea primăriei localităţii

    Ziua Liceului sărbătorită la Bardar, Ialoveni. Cadouri pentru elevi şi profesori din partea primăriei localităţii

    26.09.2012  

    Ziua de vineri, 21 septembrie 2012, a început cu agitație în liceul din Bardar. Holurile şcolii s-au transformat, încă de dimineaţă, în niște cărări învăluite în decor tomnatic. Cu prilejul sărbătorii, a fost organizat un careu festiv la care au fost invitați primarul satului, Petru Plugaru, și preotul bisericii „Sf. Nicolae”, Gheorghe Lunic. Cuvânt de felicitate a avut şi directoarea, Tamara Tonu, dar și oaspeții prezenți.

    La intrarea în liceu a fost amenajată o expoziție de desene ale elevilor dedicate Zilei Liceului. În special, oaspeții și elevii au fost surprinși de talentul elevului Daniel Tonu din clasa 12, care a expus o colecție din opt tablouri personale.

    Elevii au pregătit cântece, poezii și scenete dedicate toamnei și liceului. Fiecare clasă a amenajat câte o expoziție cu genericul „Darurile toamnei”. Ingeniozitatea și creativitatea elevilor au fost demonstrate prin confecționarea obiectelor din materiale naturale, pregătirea bucatelor tradiționale și prezentarea roadelor toamnei sub o formă inedită a eroilor din povești. De asemenea, elevii au purtat costume naționale și embleme-simbol de Ziua Liceului. O bucurie pentru elevi și profesori a fost cadoul primăriei Bardar: completarea fondului de carte al bibliotecii cu literatură artistică în valoare de 3000 lei.

    Celebrarea Zilei Liceului a continuat seara cu o serbare la care au participat elevii claselor a 5-12, fiecare prezentând câte două numere artistice. Omagierea liceului în versuri au făcut-o mai mulți discipoli, însă cel mai mult s-au evidențiat elevii Alexandrina Neghin și Andrei Corotcov, prin intermediul unor creații proprii.

    Maria Plugaru, satul Bardar, raionul Ialoveni www.ialovenionline.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com