• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Ministrul Anatol Şalaru în vizită de lucru la Bălţi

    Ministrul Anatol Şalaru în vizită de lucru la Bălţi

    25.06.2012  

    La  19 iunie 2012, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Anatol Șalaru efectuat o vizită de lucru în municipiul Bălți. La întrevederea cu Ministrul Anatol Șalaru au participat reprezentanţii autorităților publice locale, drumari și transportatori.

    În cadrul ședinței de lucru s-au discutat  principalele probleme din domeniul transporturilor și infrastructurii drumurilor. În acest context, Ministrul Anatol Șalaru a trecut în revistă realizările și proiectele elaborate de Ministerul Transporturilor în toate domeniile de ramură, precizând despre necesitatea implicării autorităților locale în eficientizarea colaborării în toate ramurile privind dezvoltarea economică.

    Ministrul a mai menționat despre semnarea unor Acorduri de finanțare cu parteneri internaționali privind reabilitarea drumurilor publice. De asemenea, au fost examinate soluţiile optime pentru soluționarea problemelor existente cu referire la transportul auto de călători, în cadrul cărora s-a menționat despre aprobarea noului Cod Rutier.        

    Un subiect aparte al discuțiilor l-a constituit starea actuală aeroportului din Bălți, despre care Ministrul a spus că urmează să fie încheiat un Parteneriat Public Privat în rezultatul căruia va demara lucrări de modernizare a infrastructurii aeroportului, a pistei de decolare pentru asigurarea fucționalității acestuia și instalarea unui nou sistem iluminator, etc.

    La  sfârșitul vizitei de lucru, Ministrul a avut o întrevedere cu Consulul României în Bălți Dl Nicanor Dumitru Teculescu, după care s-a deplasat pe mai multe sectoare de drum aflate în reconstrucții pe traseele naționale Chișinău-Bălți, Chișinău-Soroca.

    www.mtid.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com