print
Am ajuns în Europa - compeție între liberalii din Criuleni si Dubăsari
14.05.2014
3184 Accesări

   Liberalii de pe malul Nistrului, din raionale Dubăsari şi Criuleni, după ce au sărbătorit Ziua Europei în Piața Marii Adunări Naționale, la Gala Fanfarelor, au organizat o competiție la  Tabăra ,,Cristiano” din localitatea Slobozia-Duşca, cu genericul ,,Am ajuns în Europa”.  
  Evenimentul a fost deschis de către Ludmila Crăciun, Preşedinte Organizației Teritoriale din Dubăsari a Partidului Liberal, care le-a vorbit participanților despre istoria și  semnificaţia Zilei Europei.
  Preşedintele OTPL Criuleni, Oleg Ogor, s-a referit la impactul pozitiv al integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană pentru întreaga noastră societate.
  Pledând pentru viitorul european al Republicii Moldova, Serghei Pojar, secretarul politic al OTPL Dubăsari, a afirmat că Europa promovează idealuri de pace, libertate şi prosperitate.
  În final, conform punctajului, echipa ,,Douze étoiles” a fost învingătoare. La proba prezentarea echipelor, s-au remarcat cei de la ,,Unitate în diversitate”.
  Cei mai originali la această probă şi la tema de acasă au fost liberalii echipei ,,Mă duc mamă-n Europa”.
  Membrii juriului au menţionat că tinerii liberali întotdeauna s-au remarcat prin faptul că sunt foarte uniţi, activi, au umor, inspirând tuturor la concurs o inepuizabilă energie pozitivă.
  Atfel, cei mai activi şi ingenioşi liberali din cadrul competiției ,,Am ajuns în Europa” s-au remarcat:
- Dumitru Evstratiev, Carmen Crăciun şi Marina Buga - OTPL Dubăsari;
- Doina Casian, Dina-Alexandrina Bîzgu, Dinu Gîlcă şi Victor Zatic - OTPL Criuleni.
Departamentul Imagine și Comunicare al PL
14 mai 2014
Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.