print
Echipa Clubului Studenților Liberali - deținătoarea Cupei UNIRII
06.05.2014
10209 Accesări
Duminică, 4 mai 2014, la Chișinău,  a avut loc cea de-a doua ediție a Cupei Unirii. Circa 200 de tineri au demonstrat pe terenul de fotbal că mesajul Unirii urmează a fi transmis nu doar prin discursuri, dar și prin acțiuni însoțite de pasiune, adrenalină și respect.

Evenimentul a fost organizat de Platforma  Acțiunea 2012, cu participarea a 16 echipe de amatori (4 grupe, a câte 4 echipe fiecare). La competiție au participat și 4 echipe de peste Prut – ADJUD, Brașov, „Uniți sub Tricolor” și  Iași.

Clubul Studenților Liberali a avut oportunitatea să participe la acest turneu în următoarea componență: Ion Jalbă, Ion Purice, Igor Ciurea, Constantin Chilian, Eugen Doroș, Dinu Leutu, Vitalie Verega și  Andrei Cozlaniuc.
În faza grupelor, echipa CSL a înregistrat următoarele rezultate: CSL – Gruppo Chișinău Steaua, scor: 5-1, CSL – Faptă nu vorbă (sau Dacia), scor: 7-1, CSL – ADJUD, scor: 1-1.

În play/off – faza 1/4,  CSL  a jucat cu echipa „Uniți sub Tricolor” și a învins cu scorul de 2-1 iar în etapa 1/2, CSL a jucat cu echipa „Oastea Fiară” (suporterii zimbru), înregistrând scordul de 2-0.

În etapa finală au fost calificate echipa Clubului Studenților Liberali(CSL) și echipa Gruppo Chișinău Steaua, CSL obținând o victorie detașată de 7 – 0, devenind, astfel, noua deținătoare a Cupei Unirii, ediția 2014.

„Un factor foarte important pentru câștigarea turneului au fost suporterii noștri, care erau mai puțini la număr, dar cărora nici ploaia nu le-a încurcat să fie alături de echipă și care au crezut în victoria noastră până la sfârșit.
Însă, adevărații câștigători au fost toți participanții, toți acei tineri de pe ambele maluri ale Prutului, care au avut ocazia să se revadă, să interacționeze și să comunice. Ce care reușesc de fiecare dată să transmită mesajul  - Unirea este în Speranță, iar Speranța suntem NOI!” - a declarat Ion Purice Nistor, Președintele Interimar al Clubului Studenților Liberali.

Departamentul Imagine și Comunicare al PL
6 mai 2014
Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.