print
Tineretul Liberal sect. Râșcani și-a ales Președintele
26.11.2013
2555 Accesări
La data de 24.11.2013, a avut loc Conferinţa Organizației Tineretului Liberal (TL) a sect. Râşcani.
La Conferință au participat: Ion Cebanu, Președintele Tineretului Liberal,  Iurie Dârda, Președintele Organizației Teritoriale PL Chișinău, sect. Râșcani și vicepreședinții Organizației PL sect. Râșcani -  Viorica Marina și Neofid Josan.

Ședința a fost deliberativă și a avut următoarea ordine de zi:
-    Alegerea noului Președinte TL sect. Râșcani;
-    Adoptarea strategiei Tineretului Liberal sect. Râșcani pentru următorii 2 ani;


 Întrucât actualul Preşedinte al TL sect. Râșcani, Ianuş Cuşnir, deține și funcția de secretar adjunct al PL, acesta și-a depus mandatul de preşedinte din cauza incompatibilităţii deţinerii a două funcţii.    

Delegații Conferinței au propus și, ulterior, au votat în unanimitate candidatura lui Pavel Taran în calitate de nou Preşedinte TL sect. Râșcani.

La Conferinţa a fost votată și strategia, organigrama TL sect. Râşcani pentru următorii 2 ani de activitate.

Ion Cebanu, Președintele Tineretului Liberal,  a subliniat importanţa integrării europene a R.Moldova şi a vorbit despre situația politică din republică și situația din cadrul partidului.

Iurie Dârda, Președintele Organizației Teritoriale PL a sect. Râșcani,  a mulţimit participanţilor pentru prezenţa, a dorit mult succes organizaţiei TL şi colaborarea constructivă cu organizaţia de seniori a sectorului.

Noul Președinte TL sect. Râșcani, Pavel Taran, și-a exprimat mulțumirile pentru încrederea acordată și a asigurat colegii că vor munci în echipă și că organizația va deveni mai consolidată și mai unită.

Departamentul Imagine și Comunicare al PL
26 noiembrie 2013
Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.