print
Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a aderat la Federaţia Internaţională a Tineretului Liberal
25.11.2009
3042 Accesări

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) a devenit membru aplicant cu vot consultativ al Federaţiei Internaţionale a Tineretului Liberal (IFLRY), hotărâre luată în unanimitate la Adunarea Generală a IFLRY ce s-a desfăşurat între 12 - 14 noiembrie 2009 la Haga, Olanda.

La acest eveniment, precum şi la seminarul despre traficul de fiinţe umane cu genericul „I’m not fore sale”, organizat de IFLRY la Amsterdam între 16 – 21 noiembrie 2009 a participat Sergiu Boghean, preşedintele OTPL.

Pentru a adera la IFLRY Tineretul Liberal a îndeplinit condiţiile necesare, acestea fiind participarea la cel putin un eveniment LYMEC, perfectarea tuturor documentelor necesare (regulamentul OTPL, programul politic, forma de aplicare, scrisoare de intenţie, prezentarea activităţii organizaţiei).
IFLRY a fost constituită în 1979 în Silkeborg, Danemarca ca şi organizaţie internaţională umbrelă a tineretului liberal.

Anterior, OTPL a devenit membru şi la Tineretul Liberal European (LYMEC), această hotărîre a fost luată în unanimitate de Comitetul Executiv al LYMEC ce s-a desfăşurat între 6-8 noiembrie 2009 la Zagreb, Croaţia.

Galerie foto:

Sergiu Boghean, preşedintele Tineretului Liberal prezintă organizaţia la Adunarea Generală IFLRY

Prezentarea OTPL la Adunarea Generală IFLRY

Prezentarea OTPL la Adunarea Generală IFLRY

Sesiunea I a Adunării Generale ILFRY

Adunarea Generală ILFRY votează pentru aderarea OTPL

Felicitări pentru Organizaţia de Tineret PL (Sergiu Boghean)

Alegerea conducerii IFLRY (în stânga ex-preşedintele Paula Silva şi în dreapta preşedintele nou ales Bart Woord)

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.