print
Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Iurie Chirinciuc a felicitat colectivul Ministerului și cetățenii Republicii Moldova cu prilejul sărbătorilor Naționale.
27.08.2015

Colectivul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor a dat startul sărbătorilor naționale, într-un mod deosebit. Angajații MTID au venit la serviciu în port național, astfel, manifestându-și respectul față de cultura și obiceiurile naționale românești.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor și-a felicitat echipa, urându-le angajaților MTID multă muncă și dedicație în beneficiul cetățenilor. Ministrul Iurie Chirinciuc a subliniat că vremurile prin care trecem sunt foarte dificile accentuând asupra faptului că cetățenii Republicii Moldova se confruntă cu mari dificultăți, care nu se rezumă doar la cele de ordin economic. „Eșecul acestei guvernări poate însemna o prăbușire în hău, poate însemna schimbarea vectorului european, astfel, de munca și efortul nostru, depinde, în mare măsură, soarta Republicii Moldova”. Ministrul Iurie Chirinciuc le-a mulțumit colaboratorilor săi pentru faptul că au onorat portul național prezentându-se la lucru în haine naționale. În același timp, domnul Ministru și-a membrii echipei ministeriale, să perpetueze această dragoste de neam și tradiții către copii, familie și toți cei dragi și apropiați, pentru că sunt niște „valori sfinte care trebuie cinstite în fiece zi și nu doar de sărbători”

După o poză colectivă și o cupă de șampanie membrii echipei MTID au ținut să mulțumească Ministrului și au promis să nu dezamăgească așteptările cetățenilor Republicii Moldova.

Sursa: http://mtid.gov.md

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.