print
(galerie foto)Averea Primarului capitalei la vedere
08.06.2010
2939 Accesări

 Ieri primarul capitalei, Dorin Chirtoacă a propus lansarea Campaniei „Avere la vedere”, în cadrul căreia funcţionarii benevol să-şi publice averea, de la veniturile anuale până la proprietăţile imobiliare şi mobiliare acumulate, precum şi modul în care au fost dobândite bunurile, pe pagina web oficială a Primăriei, www.chisinau.md.

Primarul  i-a îndemnat pe conducătorii subdiviziunilor Primăriei, a întreprinderilor municipale, pe consilierii municipali şi înalţii demnitari de stat să-şi declare veniturile şi averile.

De asemenea, Dorin Chirtoacă a făcut un apel public către cetăţeni, prin care a solicitat transmiterea fotografiilor, dar şi a altor informaţii relevante privitor la proprietăţile funcţionarilor publici şi a altor demnitari de stat.

În context, prezentăm ataşat declaraţia de venit a primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, pentru anul 2009, dar şi poza casei situată în comuna Coloniţa, din care deţine 1/3 cotă parte, pe care a moştenit-o de la bunicii săi.

Declarația de avere a Primarului Dorin Chirtoacă o puteți vedea aici

                                                

                                               

                                                 Casa din satul Colonita, mun. Chisinau

Sursa: Primaria mun. Chișinău

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.