• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  Ne aflăm în a doua zi de recensământ
  09.04.2024     
  Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
  02.03.2024     
  Partidul Liberal condamnă
  29.02.2024     
 • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Președintele PL, Dorin Chirtoacă participă la lucrările celui de-al 40-lea Congres al partidului ALDE Europa

  Președintele PL, Dorin Chirtoacă participă la lucrările celui de-al 40-lea Congres al partidului ALDE Europa

  25.10.2019  

  În perioada 24 - 26 octombrie, președintele PL, Dorin Chirtoacă, se află la Atena, unde participă la lucrările celui de-al 40-lea congres al partidului ALDE Party – Liberals and Democrats for Europe, unde se vor reuni sute de lideri liberali și democrați din întreaga Europă.

  PL este membru, cu drepturi depline, al familiei liberalilor europeni din anul 2010, și de atunci participă activ la toate evenimentele importante din viața partidului ALDE.

  În urma alegerilor pentru Parlamentul European, este un moment cheie pentru familia liberală europeană în a face bilanțul și a seta noi obiective în contextul noii realități politice din Uniunea Europeană.

  Îi urăm mult succes domnului Hans van Baalen, să redevină președinte ALDE, la fel le dorim succes și colegilor noștri liberali: lui Ilhan Kyuchyuk, din Bulgaria, lui Radu Mihail de la USR din România, Tatianei Terekhova din Ucraina, precum si celorlalți colegi, care candidează pentru pozițiile de vicepreședinți.

  Mulțumim președintelui ALDE, Hans van Baalen, dar și tuturor colegilor liberali, care au adresat mesaje de felicitare președintelui Dorin Chirtoacă și echipei PL pentru rezultatul de 10 % obținut la Chișinău.

   
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com