• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  La 5 septembrie 2018, se împlinesc 25 de ani de când Partidul Liberal luptă pentru promovarea valorilor liberale şi a intereselor naţionale

    La 5 septembrie 2018, se împlinesc 25 de ani de când Partidul Liberal luptă pentru promovarea valorilor liberale şi a intereselor naţionale

    05.09.2018  

    La 5 septembrie 1993 a avut loc Conferința de constituire a Partidului Reformei, al cărui succesor de drept și politic este Partidul Liberal.

    Cu acest deosebit prilej, Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, adresează un mesaj de felicitare conducerii PL, membrilor și simpatizanților partidului, precum și celor care s-au alăturat luptei pentru liberartate, dreptate, adevăr și bunăstare:

    Stimați liberali!
    Astăzi, 5 septembrie 2018, se împlinesc 25 de ani de când Partidul Liberal luptă pentru promovarea valorilor liberale şi a intereselor naţionale, pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, pentru consolidarea democraţiei, dar mai cu seamă pentru idealul nostru național – UNIREA.

    Pe parcursul acestor 25 de ani am fost supuși multor provocări, dar ele ne-au făcut mai uniți, mai consolidați și mai curajoși, iar ceea ce nu ne-a doborât ne-a făcut și mai puternici.
    Mă mândresc că sunt președintele PL, pentru că PL este cel mai puternic partid unionist, partid parlamentar, partid care fiind în cadrul guvernării a promovat consecvent mesajul Unirii prin proiectele și acțiunile sale. În toti acești ani, am promovat cauza romanească zi de zi, așa încât să ne apropiem cât mai mult de acest ideal național - Unirea.

    Dragi colegi!

    Vă mulțumesc pentru că vă dedicați cauzei naționale și neamului, că ați dat dovadă de responsabilitate și ați fost destoinici în atingerea scopurilor pe care ni le-am propus împreună, iar rezultatele ce le-am obținut reprezintă cea mai de preț recompensă.
    Le mulțumesc tuturor celor care susțin și au încredere și în continuare în Partidul Liberal, Vă doresc mult curaj, demnitate și realizări pe măsura eforturilor, atât în cadrul partidului cât și în domeniile D-stră de activitate, să regăsiți mereu acea motivație de a merge mai departe și a nu ceda în fața greutăților.
    Trăiască valorile liberale! La mulți ani tuturor membrilor și simpatizanților PL!

    Cu profund respect și considerațiune, 
    Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com