• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă: dle Plahotniuc, o luam pe puncte până punem punct dictaturii Dvs

    Dorin Chirtoacă: dle Plahotniuc, o luam pe puncte până punem punct dictaturii Dvs

    26.06.2018  

    1. Puteți spune orice, nu vă mai crede nimeni, nici măcar membrii PD din teritoriu, care spun și ei că ați întrecut măsura, la fel cum spun cei din poliție și cei din toate instituțiile statului.

    2. Din păcate pentru Dvs., cuvântul dictatură este pe vecie legat de numele Plahotniuc. Nu o să-l scoateți niciodată din gura, deja nu doar a susținătorilor PL, PAS, PLDM și PPDA, dar a tuturor oamenilor simpli, orice ați face.

    3. Pretindeți că ați câștigat bătălia cu alegerile fără reguli din Chișinău? Nu, de fapt ați pierdut-o. În plus, ați aprins și fitilul unei bombe cu ceas. Degeaba umblați cu mașini blindate, pază și umbrele antiglont. Degeaba vă baricadați pe Cantemir sau în fortăreața de sediu a PD. Pericolul nu este afară, bomba cu ceas este înăuntru, chiar sub scaunul Dvs. și ați pus-o acolo cu mâna proprie! Ea va exploda, știți bine asta. La fel cum știți că nu o puteți scoate, că nu-i mai puteți face nimic ca să nu explodeze și că nimeni nu vă va putea salva. Rămâne doar să ascultați cum ticăie. Ați lovit propriul popor sub centură și i-ați declarat război prin anularea alegerilor. Veți pierde acest război cu propriul popor, așa cum toți dictatorii l-au pierdut.

    4. Chiar cu alegeri anulate, am înregistrat o victorie importantă - v-am scos definitiv la apa limpede, de fapt v-ati scos singur prin anularea alegerilor, pentru că a devenit clar pentru toată Europa și America, pentru toți oamenii din RM, chiar și pentru ființele necuvântătoare - că din Constituția RM nu a mai rămas nimic și că avem un regim, o dictatură pe care o patronați în tandem cu Dodon - un trădător de neam și țară, precum deja și trădător al propriului electorat. De fapt Dodon vă este subordonat, la fel ca Filip, Candu, Leancă, Ghiletchi, "foștii" comuniști, "foștii" PLDM-iști etc, doar că nu vă mai ajută la nimic toată această "armată" putredă.

    5. Dacă la aceste alegeri ne-ați lipsit de vot, poate aveți în gând data viitoare să ne lipsiți de nume, prenume și să ne puneți numere, ca în lagărele de concentrare. Iar la alegerile parlamentare - să ne socotiți statistic, câți am "votat" pentru PD? De fapt știm că faceți baze de date, este tot cam același lucru. Nu are rost, suntem în secolul XXI și suntem în Europa, chiar dacă la capătul ei. Iar dacă în 1989 a fost data jos dictatura comunistă a URSS, fiți sigur că la fel va fi și în 2018, care este și un an al demnității - anul centenar al Unirii Basarabiei cu România! 
    6. Veniți la dezbateri televizate, veniți să discutați în direct în fața poporului, cum se face în toată lumea, și mai ales în SUA unde plecați una două, și nu singur, veniți toți cei enumerați mai sus, și venim și noi - opoziția. Doar cu declarații date de sus, din palate, difuzate prin presa controlată nu mai obțineți nimic - au mai făcut așa Brejnev și Ceaușescu și se știe unde a ajuns dictatura comunistă din URSS si RSR. Live-urile de pe Facebook oricum au audiență mai mare. Facebook-ului nu-i puteți face nimic, sau o să-l arestați, o să-l suspendați, o să-l treceți prin referendum, o să-i propuneți să nu-și dea demisia sau ce o să-i faceți? Nimic nu-i puteți face, pentru că Dumnezeu este unul pe lumea asta și El dirijează cu evoluția omeniri, pe care nu o poate opri nimeni. La fel cum nu-i puteți pune la pușcărie pe toți cetățenii RM care vi se opun. La fel cum nu mai puteți obține nimic prin presiune, arestări, șantaj și intimidări. Nu mai ține, s-a rupt! Nu se mai teme nimeni, doar Dvs. vă este frica și vă temeți.

    7. Este doar o chestiune de timp până fiecare cetățean al RM o să vă exprime personal protestul, neîncrederea sau ura. Așa că anume Facebook-ul și Live-urile din el, pe baza cărora ați anulat alegerile din Chișinău, o să vă fie fatale și o să demoleze dictatura Dvs. Este legea bumerangului, nimic altceva, și cu tot Parlamentul Dvs, nu o puteți anula. Să țineți minte asta! Așa și va rămâne în istorie: Plahotniuc a distrus mulți oponenți ani la rând, a instaurat dictatura personală și îi controla pe toți: Președinte, Parlament, Guvern, Procuratura, Judecătorii, Presa, dar cu toate acestea Plahotniuc a pierdut în fata Facebook-ului și a poporului care a ieșit de acolo! "Facebook has demolished Plahotniuc" (l-a demolat adică) - așa vor suna titlurile internaționale. Nu tancurile, nu armata, nu ISIS, dar un amărât de Facebook, o rețea de socializare, făcută de studentul Zuckerberg, unde lumea scarpină limba. Doar că în Moldova, pe oameni au ajuns să-i scarpine pumnii și sunt cam supărați, vorba unui protestatar care vroia la fotbal, dar anume Dvs. și nimeni altul l-ați scos la protest!

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com