• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  LA MULȚI ANI, DRAGI CETĂȚENI!

    LA MULȚI ANI, DRAGI CETĂȚENI!

    31.12.2015  

    Mult stimați cetățeni,

    Anul 2015 a fost marcat de evenimente politice care s-au perindat cu bune şi reuşite, dar şi cu eşecuri, care în cele din urmă, a provocat criza politică şi socială din care avem datoria să ieşim cu demnitate în anul 2016

    Acum exact un an, eram ferm convins că vom continua împreună  implementarea reformelor ce ar fi dus Republica Moldova mai aproape de familia europeană, mai aproape de Țara-Mamă. Dar n-a fost să fie. În loc să ne întindem mâna şi să ne apucăm de reforme, pentru a schimba în bine odată și pentru totdeauna viața cetățenilor, cineva a pus mai presus interesele, decât dreptatea și bunăstarea cetăţenilor. 

    Eu, rămân optimist în găsirea unei soluții care va permite Republicii Moldova să meargă doar înainte, spre binele cetățenilor. Partidul Liberal va face tot posibilul ca sacrificiile aduse de generaţiile anterioare în lupta pentru adevăr, dreptate, libertate să nu fi fost în zadar şi nu vom oferi nimănui plăcerea să schimbe direcția europeană, prin alegeri anticipate, fapt care poate accentua şi mai mult criza social –politică și economică.

    Stimați compatrioți, 

    În aceste clipe de la răscrucea anilor, mulțumirea și recunoștința noastră se îndreaptă către cetățenii noștri, care nu au încetat să creadă în victoria Libertății, Democrației și Dreptății. Îmi doresc ca acest an care vine – 2016, să aducă pace,liniște și bunăstare în casele noastre, în fiecare familie, în viața fiecărui cetățean al Republicii Moldova, precum și încrederea într-un viitor mai bun. Mulțumesc alegătorilor din întreaga republică pentru încrederea acordată primarilor și consilierilor liberali anul acesta, nu în ultimul rând alegătorilor din municipiul Chișinău pentru că au decis să continue dezvoltarea europeană a capitalei, sprijinindu-l pe Dorin Chirtoacă la conducerea Primăriei Municipiului Chișinău. 

    Dragi tineri, 

    Mă adresez vouă, pentru că voi sunteți speranța zilei de mâine. Avem nevoie de implicarea voastră mai activă în viața politică, economică, socială, pentru ca Republica Moldova să devină un stat cu adevărat democratic, cu un viitor prosper, sigur și promițător, alături de celelalte popoare din Uniunea  Europeană.

    În prag de An Nou, gândul îmi este alături și de miile de cetățeni plecați la muncă peste hotare, de familiile lor rămase acasă, de pensionari, bătrâni, bolnavi, orfani, cărora le doresc, de asemenea, căldură în suflet, bunăstare, pace și liniște, fericire și un an mai bun.  

    ​Lăsați magia urăturilor străbune să Vă picure în suflet fiori de sfințenie și primiți cu drag gândurile noastre de prețuire, prosperitate și belșug. Vă urăm un An al dorințelor  împlinite, cu multă liniște, căldură și armonie în suflet, un An mai bun și mai luminos.  Fie ca speranțele și proiectele Dumneavoastră cele mai frumoase să-și găsească împlinirea în anul 2016!

    SĂRBĂTORI FERICITE!  LA MULŢI, MULȚI ANI!

    Mihai GHIMPU, Președintele PL
    31 decembrie 2015
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com