• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mesajul Dlui Mihai Ghimpu, adresat cu ocazia Zilei naționale a Poliției Republicii Moldova

    Mesajul Dlui Mihai Ghimpu, adresat cu ocazia Zilei naționale a Poliției Republicii Moldova

    18.12.2015  

    Anul acesta, Poliția marchează - 25 de ani de la fondare, cu această ocazie transmit tuturor, comandanţi, poliţişti şi angajaţi ai Poliţiei, aprecierea mea faţă de eforturile dumneavoastră în îndeplinirea numeroaselor misiuni de protecţie a comunităților, a cetăţenilor şi a bunurilor acestora.

    Seriozitatea şi profesionalismul de care daţi dovadă în aplicarea legii arată că Poliţia Republicii Moldova este o instituţie responsabilă, sigură şi de încredere. Prin natura activităţii pe care o desfăşuraţi, vă aflaţi deopotrivă în slujba cetăţenilor şi a statului – Republica Moldova

    Îmi exprim încredere în capacitatea Poliţiei Republicii Moldova de a răspunde prompt, eficient și în continuare la toate provocările care pot afecta ordinea publică, precum și siguranța cetățenilor. Misiunea Dstră este una nobilă, de înalt prestigiu social, dar în acelaşi timp este una care presupune o înaltă doză de responsabilitate, iată de ce trebuie să dați dovadă în activitatea permanentă a  Dstră de verticalitate, demnitate şi corectitudine.

     Vă urez, în numele Partidului Liberal şi al meu personal, performanţe şi realizări noi, fericire, sănătate, prosperitate şi succese remarcabile în activitatea dificilă şi importantă pe care o desfăşuraţi întru promovarea Dreptăţii.

    Mihai GHIMPU
    Președintele Partidului Liberal      

     

     

     

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com