• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Organizația Teritorială Telenești a PL s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale

    Organizația Teritorială Telenești a PL s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale

    10.05.2015  

    Încă o organizație teritorială a Partidului Liberal și-a anunțat astăzi, 10 mai 2015, lansarea în campania electorală a alegerilor locale generale din data de 14 iunie 2015. Este vorba despre Organizația Teritorială a Partidului Liberal Telenești. Evenimentul a avut loc în centrul orașului Telenești, unde au fost prezentați actualii dar și viitorii candidați la funcțiile de primari și consilieri în raionul Telenești, printre care și candidatul la funcția de primar al orașului Telenești, Eduard Roșca.

    Anunțul despre lansarea Organizației Teritoriale a Partidului Liberal Telenești dar și prezentarea echipei PL din Telenești, a fost făcut de către președintele organizației, Valerian Bejan. Dânsul a ținut să menționeze și despre greutățile prin care trec reprezentanții PL din instituțiile administrației locale.

    „După escluderea Partidului Liberal de la guvernare, de către partidele pseudo pro-europene, primăriile în fruntea cărora se află primari liberali, au fost lipsite de finanțări din bugetul de stat. Efectuându-se în așa fel presiuni asupra primarilor, pentru ca să părăsească Partidul Liberal. Presiuni au fost făcute și asupra consilierilor raionali. În așa condiții echipa Partidului Liberal de la Telenești a supraviețuit. A rămas integră. Niciunul din ei nu a cedat în fața presiunilor a celor ce doreau destrămarea Organizației Teritoriale a Partidului Liberal. Dar dimpotrivă echipa s-a consolidat, mai mult au aderat și alți noi membri de valoare”, a mai precizat Valerian Bejan.

    La eveniment a participat și Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, care a ținut să aducă cuvinte de laudă și mulțumire pentru colegii săi din Telenești.

    „Mulțumesc echipei din Telenești, în frunte cu Valerian Bejan, pentru faptul că a demonstrat că nu fiecare poate fi cumpărat, chiar dacă i se propune, avere, funcții și alte lucruri. Mulțumesc doamnelor și domnilor primari, pentru că în pofida greutăților, presiunilor venite din partea foștilor colegi, ați rămas împreună cu noi. Și astăzi continuăm să luptăm împreună pentru binele cetățenilor noștri.

    Mulțumesc consilierilor raionali, care au dat dovadă de bună credință și respect  față de colegii din partid și au rămas grămăjoară. Nu au mers prin alte partide. Este un exemplu demn de urmat pentru toți cei care vin în Partidul Liberal și să conștientizeze că democrația este: astăzi ești la putere, mâine poți să nu fii, azi ești în opoziție, mâine ești la putere. Dar echipa întotdeauna trebuie să fie împreună, indiferent unde se află partidul” a menționat Președintele PL.

    Mihai Ghimpu a ținut să precizeze că: și acum foștii colegi folosesc pârghiile administrative, pe alocuri încalcă legea, deschid dosare penale, se implică în politică procurorii, polițiștii. Președintele Partidului Liberal, a mai adăugat în cadrul discursului său că: „Furtul miliardului nu este doar o problemă financiară dar mai mult o problemă politică care poate compromite cursul integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană”.

    Pe final liderul PL a mai venit cu un apel către locuitorii raionului Telenești dar și către toți cetățenii Republicii Moldova: noi am rămas acei care dorim cu adevărat să construim un viitor european, iar cetățenii ar trebui să înțeleagă aceasta.

    Imagini video de la eveniment vedeți mai jos:


    Serviciul de Presă al PL
    10 mai 2015
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com