• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  CRĂCIUN FERICIT!

    CRĂCIUN FERICIT!

    24.12.2014  

    Dragi cetățeni!

    Crăciunul este Sărbătoarea minunată care ne dă putere să fim mai buni, mai generoși şi mai credincioși. Deschideți larg ușile și lăsaţi să Vă intre în case spiritul acestei sărbători! Deschideți-Vă inimile pentru ca Bucuria și Împlinirea să Vă umple sufletul!

    Vă dorim, de Naşterea Domnului, să Vă îmbrăţişeze cald Iubirea, Înțelepciunea, Încrederea și Generozitatea! Vă dorim tuturor – atât celor de acasă, cât şi celor aflaţi peste hotare, să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă, multă sănătate și putere de muncă.

    Fie ca bucuria Nașterii Domnului Nostru Iisus Hristos să Vă pătrundă în suflet și să Vă binecuvânteze, iar splendoarea colindelor românești să Vă umple inimile de credință și speranță.

    Alături de urările tradiționale de Crăciun, apreciem şi Vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-aţi acordat-o! Să primim Sfânta Sărbătoare a Naşterii Domnului plini de speranță și de încredere, călăuziți de dragoste şi lumină, iar anii care vin să fie cel puțin la fel de fericiți ca cei de până acum!

    Este momentul să uităm de griji și supărări, să iertăm, să iubim, să le mulţumim celor dragi pentru că ne sunt aproape şi să ne bucuram împreună de magia sărbătorilor.

    CRĂCIUN FERICIT DRAGI ROMÂNI MOLDOVENI!

    Mihai GHIMPU
    Președintele Partidului Liberal

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com