• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Bucurii pentru copii!

    Bucurii pentru copii!

    25.04.2014  
    Astăzi, 25 aprilie 2014, Partidul Liberal  a dăruit dulciuri și jucării copiilor de la grădinița „Izvoraș” din comuna Colonița cu ocazia Sărbătorilor Pascale. La eveniment au fost prezenți Deputatul Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, Ion Apostol, Secretarul General al PL și Lidia Ghimpu, Președinta Organizației Primare PL Colonița.


    Mihai Ghimpu, Președintele PL,  a mulțumit educatorilor pentru grija pe care o poartă copiilor și le-a urat copiilor o viață cât mai frumoasă și sărbători luminate: „Dragi copii, nici nu vă imaginați câtă bucurie am în suflet când vă văd zâmbetele și ochișorii care vă sclipesc de fericire, sper. Vă doresc o viață fericită, să fiți sănătoși, energici și să vă bucurați din plin de anii copilăriei. Le mulțumesc și apreciez enorm efortul educatorilor, muncă deloc ușoară și foarte responsabilă. DVS sunteți cei care le ghidați calea, îi pregătiți pentru școală, le descoperiți talentele. Aveți tot respectul meu pentru dragostea și grija ce le-o purtați acestor copilași. Nu este pentru prima oară când facem asemenea gesturi și vom continua să aducem bucurii copiilor, pentru că ei sunt tot ceea ce avem mai de preț!”

    Mihai Ghimpu s-a interesat de ceea ce le lipsește copiilor și la rugămintea educatorilor, Domnia Sa a promis că va dona grădiniței mingi, bănci de sport și alte utilaje pentru orele de sport, precum și mobilier în unele săli unde copiii își desfășoară activitatea educațională. De asemenea, pentru a ușura activitatea lucrătorilor de la grădiniță, Deputatul Mihai Ghimpu s-a angajat să asigure acces la internet pentru angajații grădiniței.

    Raisa Mărgineanu, Directorul grădiniței, a mulțumit D-lui Mihai Ghimpu  pentru acest gest și a menționat că, din păcate, puțini sunt cei care nu uită de copii atunci când sunt sărbători. În semn de mulțumire, copiii au cântat colinde de Paști și au recitat poezii.

    Menționăm că Partidul Liberal, în perioada Sărbătorilor Pascale, a adus bucurii copiilor din mai multe grădinițe din republică. Astfel, PL  a dăruit dulciuri și jucării copiilor din grădinițele din 3 localități din r.Strășeni și 6 localități din r. Criuleni. De asemenea, PL a făcut donații pentru copii din mai multe spitale din mun. Chișinău  – Spitalul de copii nr.3 „V. Ignatenco”, Spitalul Clinic Municipal pentru Copii nr.1 și Spitalul Clinic Republican, secția cardiologie.

    În zilele următoare, Partidul Liberal urmează să facă donații pentru copiii din 2 grădinițe din r. Telenești și 3 grădinițe din r. Ialoveni, precum și pentru copiii aflați în Spitalul municipal de boli contagioase pentru copii și Spitalul Clinic municipal de Ftiziopneumologie .


    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    25 aprilie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com