• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Felicitări pentru FEMEI!

    Felicitări pentru FEMEI!

    09.03.2014  
    Vineri, 7 martie 2014, membrii Clubului Liceenilor Liberali au mers la o casă de copii cu dizabilitați din Chișinău, pentru a aduce o rază de lumină copilașilor și doamnelor care au grijă de aceștia. Micuții au fost bucurați cu dulciuri, iar acele femei extraordinare, care în fiecare zi se dedică copiilor,  au fost congratulate cu felicitări și flori. De asemenea, nu au fost lipsite de atenție nici bucătăresele, care au grijă de alimentația copilașilor.
    Drept mulțumire, acești copii cu o situație dificilă au recitat poezii dedicate mamelor, răspunzând gestului tinerilor liberali cu zâmbete sincere și pline de speranță.

    Tot pe data de 7 martie 2014, membrii Clubului Studenților Liberali au efectuat o vizită la secția Onco Hematologie Pediatrică și au dăruit doamnelor și domnișoarelor de acolo câte o floare și un cuvânt cald de încurajare.

    În ziua următoare, sâmbătă, 8 martie 2014, de Ziua Internațională a Femeii, liceenii liberali au oferit felicitări reprezentantelor sexului feminin din centrul Chișinăului, iar studenții liberali au fost la Azilul Republican pentru invalizi și pensionari din mun. Chișinău pentru a felicita femeile de acolo și a le arăta solidaritatea și susținerea lor.

    De asemenea, cu ocazia sărbătorii de 8 martie, membrii PL din sectorul Buiucani au felicitat doamnele la Spitalul Municipal nr.4 și Maternitatea nr.2. La această acțiune frumoasă și demnă de toată admirația au participat și  Iurie Topala, Consilier municipal din partea PL, Veaceslav Inculeț, Vicepreședinte al Organizației PL din sect Buiucani,  Alexei Boșneaga, Primarul satului Condrița și Vasile Zavatin, Președinte Tineretului Liberal din sectorul Buiucani.

    Liberalii au răspândit spiritul frumoasei sărbători de 8 martie, dăruind felicitări, flori, mărțișoare și cuvinte de recunoștință celor cărora le datorăm existența - femeilor!

    După toate acțiunile dedicate femeilor, Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal și Ion Cebanu, Președintele Tineretului Liberal au felicitat  membrele din Organizația Tineretului Liberal cu ocazia sărbătorii de 8 martie, dorindu-le mult succes în ceea ce și-au propus să realizeze, multă sănătate, dragoste, să fie frumoase, iar cu acest prilej, domnișoarele au fost invitate la o activitate de divertisment - un joc de bowling.
    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    9 martie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com