• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Training - "Consolidarea Organizațiilor Politice de Tineret"

    Training - "Consolidarea Organizațiilor Politice de Tineret"

    23.02.2014  
    În perioada 21-23 februarie 2014, în colaborare cu IDI (International Democratic Initiative) și D66 (Dutch Demoratic Party), Tineretul Liberal a organizat un seminar de instruire pentru tinerii liberali cu tema: "Consolidarea Organizatiilor Politice de Tineret".
    La training au participat 50 de tineri liberali, scopul seminarului fiind înțelegerea strategică fundamentală și dezvoltarea abilităților practice cu privire la strategia de dezvoltare a unei organizații de tineret.

    Seminarul a fost conceput ca un eveniment dublu: În prima parte a programului, participanții s-au axat pe schimbul de experiență și dezvoltarea de idei noi cu privire la probleme fundamentale ale modului de organizare a echipei. În a doua parte,  participanții la program au identificat și însușit fundamentele gândirii strategice și de planificare strategică, formându-și competențe de consolidare a unei organizații de tineret.

    La seminar au participat, în calitate de invitați, Deputatul Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal și Ion Cebanu, Președintele Tineretului Liberal, iar în calitate de organizator și trainer – Sergiu Boghean, ofițer internațional al Partidului Liberal.


    În cadrul evenimentului, Președintele PL a accentuat că tinerii reprezintă un potenţial considerabil al dezvoltării societăţii, de aceea ei trebuie să se implice în viata publică. Mihai Ghimpu a menționat că tinerii trebuie să fie motivați să schimbe lucrurile în bine și trebuie să manifeste interes față de soarta și viitorul republicii. „Trebuie să fiți motivați, căci motivația fiecăruia naște o concurență sănătoasă care ne permite să evoluăm și să devenim mai buni.  Partidul Liberal este singurul partid care promovează tinerii şi contribuie la formarea unei noi generaţii de politicieni - Dorin Chirtoacă, Primar General al mun. Chișinău, Prim-vicepreședinte al Partidului, Deputatul Valeriu Munteanu, Vicepreședinte PL, Ion Cebanu, Președintele Tineretului Liberal, ex-Ministru al Tineretului și Sportului.  Viitorul este în mâinile tinerilor, iată de ce este foarte important să investim în educarea corectă a tinerilor pentru ca aceștia să promoveze cu mândrie și demnitate valorile naționale, liberale și europene. Bineînțeles că voi trebuie să dați dovadă de ambiție, perseverență și consecvență și trebuie să-i îndrumați și pe alții din generația voastră să fie activi, întrucât indiferența este distrugătoare, iar R. Moldova are nevoie de cetățeni activi, corect informați, care vor lupta cu demnitate pentru a asigura republicii un viitor mai bun în marea familie a statelor europene”.

    Pe lângă cunoștințele teoretice, tinerii liberali au participat la o serie de activități din cadrul seminarului menite să le dezvolte abilitățile practice de implementare a cunoștințelor acumulate în cadrul seminarului.
    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    23 februarie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com