• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a avut o întâlnire cu membrii PL din Vălcineţ, Călăraşi

    Mihai Ghimpu a avut o întâlnire cu membrii PL din Vălcineţ, Călăraşi

    31.01.2014  
    Ieri, 30 ianuarie 2014, a avut loc întâlnirea Președintelui Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, cu membrii Organizației Primare PL din satul Vălcineț, raionul Călărași.

    În cadrul acestei întâlniri, Preşedintele PL  Mihai Ghimpu a analizat situaţia economică şi socială din republică, ultimele evenimente politice din RM, priorităţile Partidului stabilite pentru anul 2014, totodată, participanţii au punctat un şir de chestiuni organizatorice.  

    Făcând referinţă la situația politică din republică, Mihai Ghimpu a accentuat: “La momentul actual  mergem pe drumul corect, suntem  mult mai puternici şi tuturor trebuie să le fie clar că, după alegeri, o guvernare democratică poate fi doar cu Partidul Liberal, dar situaţia trebuie schimbată, PL nu trebuie să fie ca parte a unei Alianţe cu rezultatul din anii 2009-2010, astăzi ne aflăm într-o poziţie mult mai bună, suntem un partid pentru oameni, nu furăm, nu ne ocupăm cu corupţia, contrabanda. Oamenii déjà cunosc diferenţa dintre noi şi cei care sunt astăzi la Guvernare, noi nu luăm Bănci, Aeroporturi, etc. Iată de ce trebuie să facem tot posibilul ca oamenii să facă alegerea corectă.   Sărăcia, contrabada, corupţia pot fi combătute doar în cazul în care la Guvernare sunt oameni cinstiţi. E de datoria noastră ca lumea să cunoască cine şi pentru ce a venit în politică".  

    În ceea ce priveşte participarea şi în continuare a PL-ului  la Guvernare, Președintele a subliniat: "Indiferent  cum ar fi decurs  lucrurile, PL-ul fi fost  scos de la guvernare, așa a dorit Kremlinul, iată de ce noi luptăm ca să ne rupem de ce care aproape 200 de ani au condus cu noi. În această zonă sunt împortanţi ei şi banul, nu noi, dar soarta noastră trebuie să o hotărâm noi, nu străinul, şi locul nostru este în marea familie a popoarelor europene pentru că în UE, Omul şi Legea sunt priorităţile, nu funcţia şi banul".  

    Membrii organizației s-au implicat activ în discuție,  propunându-și pentru anul acesta să se mobilizeze și mai bine pentru a înregistra un rezultat frumos la alegerile din toamnă.

    Concluzionând, Președintele PL  a mulțumit membrilor pentru munca depusă şi succesele Organizaţiei în activitatea de până acum și a  accentuat că „dacă vom lucra, vom obţine rezultate şi mai bune, iar idealurile noastre vor fi realizate”.
    Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
    31 ianuarie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com