• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu în vizită la copii!

    Mihai Ghimpu în vizită la copii!

    27.01.2014  
    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a vizitat în seara datei de 26 ianuarie a.c. 2 familii numeroase din Ialoveni. Sandrina Sanduța a câștigat anul acesta locul I la un concurs de pictură care s-a desfășurat în India, cu subiectul „Culorile toamnei” și  mai are încă 3 surori, Adriana(14 ani), iar ea, Mădălina și Ilona sunt triplete. Deputatul Mihai Ghimpu a mers s-o felicite și, totodată, a cunoscut întreaga familie.
    Tot ieri, Mihai Ghimpu a vizitat și familia Cernat, care au 4 baieți: Ion(10 ani), Lucian(7 ani) și doi gemeni proaspăt născuți - Petru și Dumitru. Cu această ocazie, nașterea gemenilor Petru și Dumitru, Președintele Liberalilor a felicitat întreaga familie, dorindu-le multă sănătate, răbdare, înțelegere și bunăstare, aducându-le celor 2 familii cadouri, dulciuri pentru copii și un suport financiar pentru a încuraja copiii să-și valorifice talentul și să promoveze în continuare imaginea republicii la diferite concursuri.

    Mihai Ghimpu le-a mulțumit părinților pentru educația pe care o oferă copiilor, dragostea lor necondiționată și grija pe care le-o poartă și a exprimat aprecierea că, în pofida greutăților, aceste familii sunt exemplu, cu atât mai mult că a fi părinte a 4 copii este o responsabilitate enormă și a subliniat: „Continuați să-i iubiți, continuați să le purtați de grijă și investiți în talentele lor, ei merita o viață mai bună,  pentru că ei sunt cei care vor duce drapelul românismului mai departe, ei sunt cei care vor construi viitorul națiunii mai bun, mai sanatos, mai prosper și mai temeinic!"
    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    27 ianuarie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com