• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu alături de copiii talentați

    Mihai Ghimpu alături de copiii talentați

    01.06.2013  

    Ieri, 31 martie 2013, Preşedintele PL Mihai Ghimpu a participat la îmnânarea premiilor la Festivalul-Concurs Internaţional al Talentelor Lumii „Micul Prinţ”. Festivalul-concurs este în acest an la cea de-a 20-a ediţie.
    Mihai Ghimpu a înmânat celor doi câştigători la Festivalul-Concurs Internaţional al Talentelor Lumii „Micul Prinţ” cărţi scrise de Simion şi Gheorghe Ghimpu, câte un premiu bănesc în valoare de 2000 lei şi a decorat cu medalii „Gheorghe Ghimpu” pe Micul Prinţ şi Mica Prinţesă,  id est, câştigătorii marelui concurs. Cu această ocazie, Preşedintele Ghimpu a accentuat că „fiecare copil merită să aibă o copilărie fericită alături de familie. Copiii au fost şi rămân a fi mândria noastră. Graţie lor avem posibilitatea de a transmite din generaţie în generaţie tot ce e frumos şi preţios, valorile noastre. Nu sunt aici pentru a face politică, dar sunt aici pentru că iubesc copiii, ei sunt viitorul şi lumina ochilor noştri”.

    Cei doi prinţi care s-au bucurat de premii din partea Preşedintelui Mihai Ghimpu au fost Stanislav Ţîbari din Republica Moldova  şi Adriana Ciobanu, Piatra-Neamţ, România.

    Festivalul - Concurs "Micul Prinţ" a fost lansat în 1993 de către Organizaţia Mondială a Copiilor Talentaţi cu sediul la Chişinău, autor de proiect fiind Renata Verejanu, poet.
    Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
    1 iunie 2013
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com