• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  Ne aflăm în a doua zi de recensământ
  09.04.2024     
  Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
  02.03.2024     
  Partidul Liberal condamnă
  29.02.2024     
 • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Colindători la Ministerul Mediului

  Colindători la Ministerul Mediului

  26.12.2012  

  Sfârșitul ședinței operative cu conducătorii subdiviziunilor Ministerului Mediului a fost marcată de o ”incursiune a unor insurgenți”  îmbrăcați în costume naționale și cu instrumente muzicale, adică de o ceată de urători porniți prin nămeți pentru a ne anunța că au sosit sărbătorile de iarnă. Colindătorii au fost primiți călduros de colaboratorii ministerului, susținuți în recitalul mini-spectacolului și aplaudați în nenumărate rânduri.

  Frumoasele strofe din străvechile colinde au fost recitate de artiștii Teatrului ”Mihai Eminescu”cu un profund sentiment de dragoste pentru acest meleag și oamenii lui, iar urătura a fost ”condimentată” cu versuri  despre succesele instituției de mediu în domeniul protecției naturii și ecologie. Au fost spuse cuvinte frumoase despre realizări și catrene cu sens adânc aproape sufletului, mobilizatoare la noi victorii.

  Mulțumirile pentru urările de bine, îndemnurile ”la mai mult și la mai mare” au fost rostite de dl ministru Gh. Șalaru, care cu pioșenie și  recunoștință a pus în desaga colindătorilor tradiționalii colaci, iar viceminiștrii Valentina Țapiș și Chirică Lazăr, precum le stă bine unor gospodari, i-au servit cu vin și mere, nuci și bomboane.

  Ministerul Mediului al Republicii Moldova

  www.mediu.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com