• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Valeriu Munteanu: "Indiferent de „ucazul” lui Marian Ilici, mâine vom sărbători Crăciunul"

    Valeriu Munteanu: "Indiferent de „ucazul” lui Marian Ilici, mâine vom sărbători Crăciunul"

    24.12.2012  

    Cineva s-a răzgândit, din nou! — preşedintele Parlamentului consideră că, „din punct de vedere științific”, Calendarul Gregorian poate fi neglijat, pentru că prevede anumite repere de timp, stabilite în cadrul unor „materii umaniste”, care implică un „anumit grad de imparțialitate”.

    Chiar dacă Hotărârea Guvernului nr. 939 din 19.12.2012 (de unică folosință), stabilește expres că 25 decembrie, Crăciunul, este zi de odihnă, Marian Lupu, crede că, în virtutea funcției de președinte al Parlamentului, poate s-o neglijeze, laolaltă cu sentimentele miilor de compatrioți, care sărbătoresc Crăciunul pe (sau și pe) 25 decembrie.

    Președintele Parlamentului, colegul nostru de alianță și totodată lider al PD, a emis un ordin, prin care, neglijând orice argumente, declară 25 decembrie 2012, zi lucrătoare, de parcă discuțiile din Parlament de la sfârșitul săptămânii trecute și predispozițiile deputaților din toate fracțiunile, nici nu ar fi existat.

    Dumnealui a neglijat cu inamiciție convingerile deputaților liberali și a miilor de oameni, pe care îi reprezentăm, dar, cel puțin, putea să-l audă pe președintele fracțiunii PD, dl. Dumitru Diacov, care a declarat că pe 25 decembrie, sărbătorește Crăciunul în familie, sau pe deputatul nou-comunist Eduard Mușuc, sau pe colegii deputați liberal-democrați, care au susținut același lucru, dar dumnealui a hotărât să fie din nou neaoș, contrariindu-ne prin exces de zel.

    În secretariatul Parlamentului activează peste 350 de angajați, care au și ei convingeri, au sărbători, familii, copii, însă probabil că ei nu contează pentru cineva, care vrea să demonstreze că…

    Mâine, totuși, indiferent de „ucazul” lui Marian Ilici, vom sărbători Crăciunul, iar dl Lupu, va „organiza activitatea eficientă” a câtorva deputați comuniști, cunoscuţi atei.

    CRĂCIUN FERICIT !!!

    Blogul deputatului Valeriu Munteanu http://munteanu.md/blog/lupu-isi-schimba-partidul-dar-naravul-ba 

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com