• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Alegeri în România: Dorin Chirtoacă, surprins de numărul mare de alegători în Republica Moldova, nu și de rezultate

    Alegeri în România: Dorin Chirtoacă, surprins de numărul mare de alegători în Republica Moldova, nu și de rezultate

    10.12.2012  

    Dorin Chirtoacă a comentat rezultatele alegerilor parlamentare din România. Primarul Capitalei spune că a rămas surprins de numărul mare de alegători din Republica Moldova, dar nu și de rezultatele scrutinului, transmite UNIMEDIA.

    „Rezultatele au fost previzibile. Sunt cifrele cu care s-a operat înainte de scrutin. Lucrurile se înscriu în așteptările marii majorități. Nimeni nu s-a așteptat la un număr atât de mare de alegători în Republica Moldova”, a menționat edilul Capitalei.

    În context, acesta a spus că la următoarele alegeri ar trebui deschise mai multe secții de vot pe teritoriul Republca Moldova, în special la Chișinău. „Sunt sigur că trebuie mai multe secții de vot în municipiu ca să fie oferită tuturor cetățenilor posibilitatea de a vota. Am fost mirat să vad cum stau oamenii la coadă, în frig pentru a vota”, a adăugat Chirtoacă.

    Dorin Chirtoacă a spus că și-a exercitat dreptul la vot la Hîncești deoarece la cele patru secții de vot deschise la Chișinău era îmbulzeală.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com