• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu: Dacă Vama şi Fiscul erau la PL, era cu totul altă situaţie economică

    Mihai Ghimpu: Dacă Vama şi Fiscul erau la PL, era cu totul altă situaţie economică

    24.11.2012  

    Dacă era Vama şi Fiscul la partidul Liberal (PL) era cu totul alta situaţia la noi, financiară şi economică. Declaraţia a fost făcută de preşedintele PL, Mihai Ghimpu, în cadrul emisiunii Viaţa Publică de la Radio Moldova.
    ”Poate o să se supere pe mine unii colegi, dar eu știu ce spun. La noi oamenii nu au înțeles că nu prin muncă se poate de făcut bani, dar prin funcții și trebuie de pus punct acestor fărădelegi”, a spus Mihai Ghimpu.

    Liderul PL a declarat în cadrul emisiunii că a avut o întâlnire cu șeful misiunii FMI pentru R. Moldova, Nikolay Gueorguiev, în cadrul căreia i-a spus că R. Moldova nu poate mări costul vinietei, pentru că nu se poate tot timpul de acumulat bani în buget pe spatele cetățenilor.

    ”La noi sunt rezerve unde putem aduce bani în buget nu pe spatele oamenilor, da din contul instituțiilor care nu-și îndeplinesc bine datoria: Vama, Fiscul, Ministere - acolo sunt bani”, a declarat Ghimpu în cadrul emisiunii.
     
    Mihai Ghimpu a mai spus în emisiune că legislația care prevede pedeapsă pentru o infracțiune nu trebuie să urmărească acumularea de bani în buget, dar să preîntâmpine această infracțiune, să aibă rolul de a educa omul, iar legea trebuie să fie dură, în dependență de gravitatea infracțiunii și a prejudiciului adus statului.

    www.trm.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com