• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu, indignat de comportamentul lui Rogozin: „Ne testează nervii”

    Mihai Ghimpu, indignat de comportamentul lui Rogozin: „Ne testează nervii”

    23.11.2012  

    Președintele Partidului Liberal, deputatul Mihai Ghimpu, nu vede cu ochi buni vizita lui Dmitri Rogozin la Chișinău. Potrivit lui, vicepremierul rus nu face altceva decât să testeze nervii moldovenilor, ilustând un comportament obraznic și rușinos, transmite UNIMEDIA.

    „Unii spun că Ghimpu prea mult vorbește, că este prea radical. Eu sunt omul care spune lucrurilor pe nume. Eu sunt direct. A fost o vizită obraznică. Rogozin a venit aici ca să ne dicteze, să ne spună că oricum va avea loc deschiderea consulatului, de parcă ar fi el președintele sau prim-ministru Republicii Moldova. Este o încercare de nervi, așa este politica Federației Ruse”, a declarat liberalul la Radio Noroc.

    Potrivit lui Ghimpu, comportamentul lui Rogozin a fost unul obraznic, rușinos și sfidător. „Cum își permite un funcționar din Executivul Federației Ruse să ne dea nouă lecții sau să spună care este competența președintelui și prim-ministrului? Cine este prima și cine este a doua persoană în stat. El înceracă să ne pună în genunchi, dar nu este corect. El trebuia să ne arate respect pentru că reprezintă poporul rus”, a subliniat liderul PL.

    Amintim că Dmitri Rogozin a venit la Chișinău în perioada 16-17 noiembrie. În cadrul vizitei s-a discutat pe marginea subiectului deschiderii unui consulat rus la Tiraspol și Bălți.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com