• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu: Am avut o zi de naştere fără politică

    Mihai Ghimpu: Am avut o zi de naştere fără politică

    21.11.2012  

    Liderul Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu susţine că şi-a sărbătorit simplu ziua de naştere. Totodată, preşedintele liberalilor spune că a trecut şi pe la cimitir. Şi asta pentru că a ţinut să ducă flori la mormântul mamei sale. Totodată, liberalul susţine că ziua de naştere şi-a petrecut-o fără politică.

    "Am sărbătorit simplu ziua de naştere. M-am ocupat de problemele mele. Am fost pe la Coloniţa, prin curtea pe unde prima dată am călcat. Am fost şi la cimitir, la părinţi. Am depus nişte flori pentru că de fiecare dată de ziua mea mergeam la mama şi îi mulţumeam că m-a născut , iar acum am posibilitatea doar la cimitir să îi duc flori. Am avut o zi bună, uşoară, fără politică, fără strângeri de mână de sute de ori. Mulţumesc Domnului că am fost bine”, a declarat Mihai Ghimpu pentru Publika TV.

    În acelaşi timp, liderul PL a ţinut să vină şi cu o felicitare pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica cu ocazia zilei Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil. "Le doresc tuturor sănătate şi succes şi fiecare dintre noi să lupte pentru ziua de mâine, pentru că viaţa depinde de tine în fiecare măsură. Nu voi sărbători la partid, el se ocupă cu politica, nu cu sărbătorile", a ţinut să precizeze Mihai Ghimpu.

    Publika.md aminteşte că, la 11 noiembrie, Mihai Ghimpu a împlinit 61 de ani. El s-a născut în localitatea Coloniţa şi este jurist de profesie. Din anul 1998 este preşedinte al Partidului Liberal, iar în perioada august 2009 - decembrie 2010 a asigurat interimatul Preşedinţiei.

    www.publika.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com