• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Moment aniversar: Ce spun colegii de școală despre Mihai Ghimpu?

    Moment aniversar: Ce spun colegii de școală despre Mihai Ghimpu?

    19.11.2012  

    Acasă, departe de ochii presei, liderul PL, Mihai Ghimpu, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Politicianul împlineşte 61 de ani.

    În condiţiile în care politicianul şi-a luat liber de la serviciu, echipa Jurnal TV s-a deplasat la Coloniţa, satul său de baştină.

    La aproape jumătate de secol de când a absolvit şcoala din sat, foştii colegi de clasă au povestit Jurnal TV despre năzbâtiile lui Ghimpu în anii de şcoală.

    Profesorii care l-au învăţat pe ex-preşedintele interimar al Republicii Moldova își amintesc și acum de peripeţiile elevului său. „A învăţat mijlociu. Să zic că a învăţat pe cinci nu pot, că la mine pe cinci copii n-au învăţat”, a mărturisit profesoara politicianului, Ana Motângă.

    Jurnal TV l-a găsit și pe unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai liberalului în copilărie, Ion Ghimpu, de la care a aflat că la şcoală Mihai Ghimpu nu era tocmai cheia de la uşa bisericii.

    „Fugeam de la lecţii toată clasa şi ca să nu fim pedepsiţi el ne arunca genţile, noi ieşeam aşa, cu mâinile în buzunar, „chipurile” afară, şi el sărea de la al 2-lea etaj. Nimeni nu putea face lucrurul ăsta”, povestește prietenul de copilărie al liderului PL.

    Şi colegele de clasă ale liberalului îşi amintesc de momentele hazlii în care Mihai Ghimpu reuşea să le facă să râdă în hohote.

    „A venit încălţat în nişte „şlepşi” de astea, de vară, de plajă. Închipuiţi-vă... Dar noi râdeam, era vesel”, a mărturisit o colegă de clasă a lui Ghimpu, Parascovia Capsomon.

    În acest an, Mihai Ghimpu a preferat să-şi serbeze aniversarea departe de ochii jurnaliştilor. „Şi-a luat liber de la serviciu şi va sta acasă”, a declarat, pentru Jurnal TV, Liliana Anghel, purtătorul de cuvânt al liberalilor.

    www.jurnal.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com