• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu, felicitat de Dorin Chirtoacă: "Răbdare şi instransingenţă pentru a spune şi în continuare lucrurilor pe nume"

    Mihai Ghimpu, felicitat de Dorin Chirtoacă: "Răbdare şi instransingenţă pentru a spune şi în continuare lucrurilor pe nume"

    19.11.2012  

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, își sărbătorește astăzi, 19 noiembrie, ziua de naștere. Însă, nepotul lui, Dorin Chirtoacă, consideră că unchiul său nu are motive de bucurie, notează UNIMEDIA.

    „Sincer, l-am felicitat, dar nu cred că are prea multe motive de bucurie astăzi, de ziua sa de naștere sau, în general, în ultima perioadă. Acum rezultă că dl Ghimpu a primit de ziua lui două posibile consulate, unul la Tiraspol și altul la Bălți. După 40 de ani de luptă totul se ține încă de un fir de ață”, menționează prim-vicepreșeintele PL.

    „Dânsul și-a dedicat întreaga viață pentru ca noi să ne schimbăm spre bine, să avem libertate, să avem democrație, să revenim la adevărul istoric și să avem parte de prosperitate. Dânsul speră și în continuare că asta o să se întâmple. Din păcate, uneori trebuie să facă prea multe compromisuri, să tacă despre anumite lucruri și să evită să răspundă la anumite întrebări din cauza a ceea ce se întâmplă altfel decât ar trebui în cadrul Alianței”, a adăugat Chirtoacă.

    Cu ocazia zilei de naștere, acesta i-a urat multă răbdare și verticalitate. „L-am rugat să aibă răbdare și să rămână intransigent și să spună în continuare lucrurilor pe nume. Nici el, nici eu nu vrem să fim complici la lucrurile care pot umbri sau care pot păta lupta care a fost dusă până acum. Toată lumea în politică luptă pentru putere, funcții și bani, lucrurile în privința dlui Ghimpu stau altfel”, a conchis liberalul.

    Liderul PL, Mihai Ghimpu, împlinește astăzi 61 de ani.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com