• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu, convins că AIE va duce mandatul până la sfârşit: "În AIE e ca într-o familie mare"

    Mihai Ghimpu, convins că AIE va duce mandatul până la sfârşit: "În AIE e ca într-o familie mare"

    18.10.2012  

    Liderul PL, Mihai Ghimpu, este optimist. Acesta spune că în ciuda speculațiilor care se fac, AIE își va duce mandatul până la sfârșit. Liderul liberal declară totodată că e normal ca să mai apară probleme, ca într-o familie.

    „Noi trebuie să ne înțelegem, pentru asta suntem în AIE. Slavă Domnului că noi facem parte din AIE. Datorită nouă se menține cursul european. Schimbarea noastră înseamnă schimbarea vectorului. Sunt convins că noi vom duce la bun sfârșit mandatul guvernării. Cu toate divergențele pe care le avem, mergem înainte. Ca în familia mare, dacă e liniște, înseamnă că este o problemă - nici unul nici altul nu vrea să o spună. Dacă se ceartă, înseamnă că e mai bine - problema se rezolvă și dragostea devine mai puternică. Așa și în AIE - suntem diferiți și e normal să mai apară probleme”, a conchis Mihai Ghimpu azi într-o conferință de presă.

    UNIMEDIA amintește că săptămâna trecută președintele PL a lansat mai multe declarații tăioase în adresa colegilor din AIE. Acesta a lăsat să se înțeleagă că, coaliția de guvernare ar putea fi reformatată, deoarece cineva face jocuri de culise cu „grupul Dodon”. Președintele socialiștilor, Igor Dodon, a menționat anterior într-o emisiuni televizată că își propune să scoată PL de la guvernare.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com