• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă despre intenţia socialiştilor de a colabora cu comuniştii pentru a-l demite pe primar: Falsificatorii nu pot organiza referendumuri

    Dorin Chirtoacă despre intenţia socialiştilor de a colabora cu comuniştii pentru a-l demite pe primar: Falsificatorii nu pot organiza referendumuri

    07.08.2012  

    ,,În lipsă de inspirație, socialiștii vin cu tot felul de invenții. Prin această acțiune Igor Dodon vrea să ascundă activitatea sa frauduloasă de până în anul 2011”, așa a răspuns Dorin Chirtoacă inițiativei Partidului Socialiștilor de a colabora cu Partidul Comuniștilor pentru a-l demite pe primarul Chișinăului. Mai mult, edilul capitalei consideră că un asemenea plebiscit este sortit eșecului.

    ,,Sunt în criză de idei, temperatura de afară își face efectul și în consecință avem calamități politice. N-au terminat bine cu dezordinea la Bălți și se apucă să facă dezordine și la Chișinău. Igor Dodon are mai multe probleme, a falsificat documente, are o serie de lucruri mai puțin în regulă în perioada când condus în guvernarea comunistă. Când ai ceva de ascuns, faci tot felul de invenții, faci show-uri. La Bălți, ei fiind instigatorii au lăudat pe cei care au comis violențe. Ei asta vor și pentru Chișinău? Sunt convins că locuitorii vor respinge o asemenea inițiativă”, a declarat Dorin Chirtoacă.

    În ceea ce privește colaborarea cu Partidului Comuniștilor, primarul de Chișinău este de părere că acest lucru va îngreuna activitatatea în Consiliul Municipal. ,,Singurul risc care există mai departe este blocarea activității Consiliului și respectiv încercarea de a crea probleme în municipiu”, a mai spus Dorin Chirtoacă.
     
    Precizăm că Igor Dodon i-a lansat astăzi o invitație liderului PCRM Vladimir Voronin la negocieri privind colaborarea în vederea inițierii unui referendum pentru destutirea primarului municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă.
     
    Socialiștii au format deja un grup de iniţiativă care în curând va începe colectarea semnăturilor pentru organizarea referendumului respective. Ei le propun comuniştilor să înceapă negocierile pentru crearea unei majorităţi în Consiliul municipal Chişinău.

    www.arena.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com