• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Deputatul Valeriu Munteanu: Acest trio inform de nevoie - Şelin, Formuzal şi Tkaciuk, au făcut insolaţie la Bălţi

    Deputatul Valeriu Munteanu: Acest trio inform de nevoie - Şelin, Formuzal şi Tkaciuk, au făcut insolaţie la Bălţi

    07.08.2012  

    Meteorologii au anunţat că duminică  5 august a fost cea mai călduroasă zi din aceasta vară. Cu adevărat, a fost o zi foarte fierbinte, toridă aş zice, atât de fierbinte încât pentru unii, deprinşi cu munca la răcoare (la răcoare nu în sens de puşcărie, chiar dacă pentru acţiunile de duminică, mulţi ar trebui să viziteze aceste instituţii de corecţie, ci pentru că aceştia sunt dependenţi de climatizatoare), temperaturile înalte au avut efecte dezastruoase, aceştia au luat-o „hăisa” cu adevărat.

    Şelin, Formuzal şi Tkaciuk, acest trio inform de nevoie, au făcut cu siguranţă insolaţie la Bălţi.

    Deprinşi cu munca de birou, aceşti „patrioţi de serviciu”, adevărate năpaste politice, aduşi pe meleagurile noastre de vânturile istoriei, care nu vorbesc, iar unii nici nu înţeleg limba acestui popor (cel mai probabil pentru ei românofobia are la bază în primul rând, incapacitatea cronică de a învăţa limba română), au hotărât să meargă duminică la Bălţi să ne apere. Să ne apere de ce? sau de cine ne poate apăra această coterie vrednică de ocară?

    Pietatea şi cumsecădenia oamenilor noştri, alături de frica şi nehotărârea decidenţilor politici din ultimii douăzeci de ani (mai ales a centriştilor de tot soiul) a adus Moldova în halul acesta, când eroii ştirilor de duminică, au devenit nişte indivizi caraghioşi şi plini de smârdă, care urăsc până la refuz acest popor, dar în schimb le place acest pământ, unde îşi pot permite orice.

    Acum mă conving, o dată în plus, de justeţea acţiunilor politice ale Partidului Liberal. În cadrul AIE vom stărui în continuare asupra iniţiativelor noastre de însănătoşire sufletească a poporului nostru, răvăşit de atâta minciună şi precaritate.

    P.S. Am observat-o printre contramanifestanţi, pe fostul deputat PCRM, actualul primar al oraşului Soroca, tovărăşiţa Elena Bodnarenco, care a venit la Bălţi, alături de confraţii săi de pozne politice, să înjure de mamă şi de tată românii şi România.

    Seara, la acelaşi buletin de ştiri, am văzut un reportaj de la Soroca, unde pe banii statului român şi ai românilor de pretutindeni se construieşte o biserică din lemn în stil maramureşean, unică de felul său în Basarabia.

    În cadrul acelui eveniment, edilul comunist s-a arătat încântat de biserica edificată lângă vechea Cetate a Sorocii, care, iată, este obligată, în continuare, să suporte atâta hulă, atâta blasfemie.

    Blogul deputatului Valeriu Munteanu http://munteanu.md/blog/insolatie-la-balti

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com