• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă, mulţumit de rezultatul deszăpezirii străzilor din capitală. "Am arătat că se poate și gospodărește"

    Dorin Chirtoacă, mulţumit de rezultatul deszăpezirii străzilor din capitală. "Am arătat că se poate și gospodărește"

    16.02.2012  

    Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, ar vrea să-i tragă de urechi pe cei care s-au grăbit să critice primăria referitor la deszăpezirea străzilor din Chișinău. „Am spus clar că rezultatul va fi după ce se va opri ninsoarea. Acum se vede rezultatul. Pațan skazal, pațan sdelal!”, a spus Chirtoacă.

    Edilul susține că problema constă în mentalitatea oamenilor care este greu de schimbat.

    „Oamenii nu vor să-și schimbe mentalitatea. Nimeni nu este dator să deszăpezească în curtea blocului, conform legii. Din buget ar trebui să alocăm 20-30 de milioane de lei pe an, ca pentru pompieri, ca să fie câteva echipe 24/24 în perioada rece a anului, ca atunci când ninge să fie făcută deszăpezirea peste tot. Dar asta este irațional”, a explicat primarul.

    „Nu cred că cineva ar putea avea obiecții la situația din oraș. Am arătat că se poate și gospodărește, nu doar moldovenește, sovietic, să arăți cu degetul, să te plângi de ceva”, a conchis primarul.

    El a participat ieri la deszăpezirea curții unui bloc locativ din sectorul Buiucani al capitalei, unde locatarii au pus mâna pe lopeți ca să curețe ograda.

    www.jurnal.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com