• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă experimentează termoizolarea

    Dorin Chirtoacă experimentează termoizolarea

    06.02.2012  

    Primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, afirmă că termoizolarea blocurilor de locuit este un lucru mare. Pentru a demonstra acest lucru, edilul capitalei testează pe propria piele în apartamentul său pe care îl închiriază de mai bine de un an în sectorul Ciocana.

    ,,Blocul unde locuiesc este termoizolat. Este un bloc obișnuit de la Ciocana, cu încălzire individuală, fiind făcut calitativ, rezistă la frig, la balcon nu îngheață apa, iar în cameră este de plus 18 grade Celsius, chiar dacă nu este conectat la căldură. Este un test pe propria piele pentru a vedea până unde putem ajunge cu consumul de gaze”, a declarat Dorin Chirtoacă după ședința operativă a Primăriei de luni, 6 februarie.

    Întrebat de jurnaliști cu cine experimentează, primarul a răspuns zâmbind: ,,După caz, uneori se încinge atmosfera, ce să-i faci așa e viața”.
     
    Dorin Chirtoacă a declarat în cadrul ședinței că Primăria intenţionează să izoleze termic toate blocurile de locuit. În acest sens, Banca Europeană pentru Investiţii s-a arătat interesată să sprijine proiectele de eficiență energetică. Cel mai probabil, proiectele vor demara în vara anului viitor şi vor fi realizate în parteneriat public-privat.

    www.arena.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com