• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mesajul de felicitare al Ministrului Tineretului şi Sportului, Ion Ceban adresat studenţilor

    Mesajul de felicitare al Ministrului Tineretului şi Sportului, Ion Ceban adresat studenţilor

    17.11.2011  

    Dragi colegi, prieteni si studenti,

    vin cu un mesaj de felicitare pentru toţi studenţii basarabeni care îşi fac studiile pe ambele maluri ale Prutului, dar şi în străinătate, luând în consideraţie că astăzi serbăm Ziua Internaţională a Studentului.

    Este un prilej bun de a mulţumi toţi părinţii pentru grija pe care le-o poartă copiilor lor în vederea obţinerii cunoştinţelor profunde în domeniul specialităţilor şi profesiilor alese. Este un prilej de a le mulţumi şi pedagogilor, profesorlor universitari care lărgesc orizontul tinerilor, oferindu-le abilităţile necesare pentru a se încadra pe viitor cât mai uşor în viaţa socială, dar deja ca specialişti.

    Mai este şi un prilej deosebit pentru a-i mulţumi pe înşişi tinerii care abordează corect valorile democraţiei şi insistă să devină cât mai deştepţi şi responsabili, pentru a-şi aduce contribuţia personală la dezvoltarea multilaterală şi armonioasă a societăţii noastre.

    Dragi studenţi,

    cu o bună parte din voi ne cunoaştem personal – am participat împreună la diverse seminare, proiecte şi acţiuni pentru tineret. Toate aceste activităţi ne-au apropiat şi mai mult prin comunicare liberă. Mă bucur că am stabilit un dialog productiv şi ţin să vă afirm că Republica Moldova se bazează în mare parte pe potenţialul său uman – pe voi, tineretul studios.

    Vă doresc tuturor multă bucurie, dar şi răbdare, perseverenţă, multă sanatate, înţelepciune şi să ştiţi că în persoana mea, veţi avea mereu un prieten fidel, pentru că avem împreună multe lucruri de schimbat spre bine, inclusiv în viaţa studenţească.

    Ion Cebanu,

    Ministrul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com