• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Repunerea în funcţiune a semafoarelor cu verde intermitent la dreapta

    Repunerea în funcţiune a semafoarelor cu verde intermitent la dreapta

    15.11.2011  

    Municipalitatea va reconecta instalaţiile cu verde intermitent la drepta a semafoarelor de la intersecţiile străzilor şi va continua amplasarea de noi obiective de acest fel, în scopul degajării traficului rutier din capitală. Atitudinea Primăriei Chişinău în acest sens vine ca urmare a aprobării de către Guvern a unei hotărâri privind fluidizarea traficului, prin amplasarea săgeţii cu verde intermitent la drepta.

    Astfel, ieri, în cadrul şedinţei operative, primarul general, Dorin Chirtoacă a solicitat Direcţiei Transport Public şi Căi de Comunicaţie, repunerea în funcţiune a obiectivelor de semafoare cu verde intermitent la drepta, care au fost oprite în vară din cauza neajustării noii metode la Regulamentul Circulaţiei Rutiere. Totodată, edilul-şef a solicitat continuarea lucrului în vederea ampasării semafoarelor cu verde intermitent la celelalte intersecţii, pentru a asigura fluidizarea traficului.

    E de menţionat că municipalitatea a început instalarea semafoarelor menţionate în primăvara curentă. În prezent la cele mai aglomerate intersecţii din Chişinău sunt amplasate 11 astfel de obiective. Din acestea - 7 au fost deconectate, iar 4 - au rămas să funcţioneze.

    www.chisinau.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com