• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Acord pentru asigurarea funcţionării eficiente a Consiliului Municipal Chişinău pentru anii 2011-2015

    Acord pentru asigurarea funcţionării eficiente a Consiliului Municipal Chişinău pentru anii 2011-2015

    24.10.2011  

    Carul nu s-a mișcat din loc nici la ședința CMC de vineri, 22 octombrie. Ne-am întâlnit ca să ne mai gândim. Mai exact ca PCRM să se mai gândească, pentru că a cerut o pauză până la 3 noiembrie pentru consultări în cadrul partidului. Dar e și acesta un început… La ce trebuie să se gândească PCRM?
     

    Consiliul Municipal încearcă să își înceapă activitatea pe niște principii clare, care să aibă la bază un acord între toate părțile componente ale acestuia.

    Un alt subiect la care așteptăm răspuns de la PCRM este legat de distribuirea comisiilor de specialitate, aspect asupra căruia nu s-a ajuns încă la o înțelegere.

    În cadrul negocierilor, PL și PLDM au fost de acord să ofere 5 din cele 7 comisii PCRM-ului, cu condiția că liberalii obțin președintia comisiei economie, buget și finanțe, iar PLDM pe cea a comisiei juridice. Comuniștilor le-ar reveni comisia pentru construcții, arhitectură și resurse funciare, cea pentru ecologie și gospodarie locativ-comunală, comisia pentru energetică, transport și comunicații, pentru educație și ocrotirea sănătății și cea pentru protecție socială, cultură și relații interetnice.

    Rămâne să vedem ce răspuns vom primi de la colegii comuniști…

    Blogul consilierul municipal Iurie Nastas http://nastas.md/

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com