• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu: "Alianţa este îngropată. Rămâne să vedem cine va da ţărâna"

    Mihai Ghimpu: "Alianţa este îngropată. Rămâne să vedem cine va da ţărâna"

    18.10.2011  

    Astfel a reacţionat liderul PL Mihai Ghimpu la întrebarea jurnaliştilor referitoare la soarta Alianţei. Declaraţia a fost făcută după şedinţa consiliului Alianţei la care au participat cei trei lideri ai partidelor AIE.


    "Consider că ziua de 13 octombrie e o zi neagră pentru noi, PCRM şi PLDM au luat beschia şi au început să taie din AIE", a declarat Mihai Ghimpu referindu-se la şedinţa Parlamentului.

    Acesta s-a arătat nemulţumit de faptul că a primit ordinea de zi prin fax. "La ce lucru am ajuns... Viitorul AIE este pus la coada ordinii de zi a şedinţei Consiliului", a mai afirmat liberalul.

    Referitor la remanieri, liderul PL susţine că nu are obiecţii. "Eu n-am propuneri, cred că miniştrii PL îşi fac datoria cinstit cu o sumedenie de motive obiective şi subiective. A fugit ca la Alianţă când a spus că va veni în parlament", a menţionat Ghimpu la adresa lui Filat.

    "Cred că este un start al campaniei electorale. În loc să venim cu alegerea preşedintelui, venim cu o bombă care explodează în AIE. Înseamnă că cineva dirijează conştient. Dacă unii consideră că alegerile anticipate sunt mai importante în cadrul AIE, atunci nu putem face nimic. Cred că până joi fiecare din noi va analiza, dar mă tem că şi unii şi alţii lasă ferestruica deschisă pentru PCRM. Cred că Filat a dezlegat mâinile PD-ului, bătându-i în cap timp de un an de zile", a subliniat Mihai Ghimpu pe final.

    www.inprofunzime.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com