• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mesajul primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, adresat locuitorilor comunei Budeşti, cu prilejul Hramului localităţii

    Mesajul primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, adresat locuitorilor comunei Budeşti, cu prilejul Hramului localităţii

    19.09.2011  

    Stimaţi locuitori ai comunei Budeşti!


    Cu o deosebită plăcere constat că localitatea dumneavoastră este printre primele din componenţa municipiului Chişinău, atât din punct de vedere al dezvoltării social-economice, cât şi prin atragerea proiectelor investiţionale cu finanţare din exterior.


    Hramul localităţii este o sărbătoare de suflet, de tradiţie şi de credinţă. Dragi budeşteni, cu ocazia acestei sărbători, vă urez înţelepciune, sănătate şi încredere în ziua de mâine!


    Vă îndemn să vă mândriţi cu satul dumneavoastră şi să contribuiţi fiecare, după posibilităţi, la dezvoltarea şi prosperarea lui, dar şi a municipiului Chişinău în general.


    Vă asigurăm că Primăria Chişinău va contribui şi în continuare la susţinerea localităţilor suburbane ale Chişinăului, prin investiţii vizavi de renovarea infrastructurii, reparaţia obiectivelor de menire socială, inclusiv pentru comuna Budeşti, astfel ca nivelul de trai din sate şi comune să se apropie tot mai mult de cel de la oraş.

    Cu mult respect,
     
    Dorin Chirtoacă,  
    Primar general al municipiului Chişinău
     
    19 septembrie 2011

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com