• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu solicită planul de acţiuni pentru construcţia unui nou Stadion Republican

    Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu solicită planul de acţiuni pentru construcţia unui nou Stadion Republican

    01.08.2011  

    Viceprim–ministrul Mihai Moldovanu a convocat o şedinţă de lucru privind evaluarea utilizării bunului imobil a proprietăţii publice al S.A. „Stadionul Republican”.

    Conform Hotărârii Guvernului nr. 1114 din 01.10.2008 „Cu privire la reconstrucţia Stadionului Republican", sarcina de a întreprinde măsuri necesare pentru asigurarea reconstrucţiei Stadionului Republican a fost pusă Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor.

    Mihai Moldovanu a ţinut să menţioneze importanţa construcţiei unui nou Stadion Republican. Viceprim-ministru a lăsat să se înţeleagă ca, pentru realizarea acestei sarcini, Ministerul Tineretului şi Sportului în comun cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, la fel şi Federaţia de Fotbal din Republicii Moldova, urmează să identifice un spaţiu (teren) unde ar putea fi construit noul stadion.

    La rândul său Ministrul Tineretului şi Sportului Ion Cebanu a optat pentru construcţia unui complex sportiv, unde ar fi posibilă organizarea mai multor evenimente sportive şi nu doar a meciurilor de fotbal.

    La finele şedinţei, Viceprim-ministrul a solicitat ca, în termen de o lună, instituţiile vizate să prezinte planul de acţiuni pentru construcţia unui nou Stadion Republican.

    www.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com