• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  AIE la nivel local în raionul Strășeni

    AIE la nivel local în raionul Strășeni

    12.06.2011  

    Organizațiile teritoriale din Strășeni ale Partidelor din Alianța pentru Integrare Europeană au constituit astăzi, 12 iunie, prima Alianță democratică la nivel local.

    Mebrii PL, PLDM, PD au făcut un front comun pentru a susține candidatul din partea PL, Valentina Casian care se va confrunta în turul doi de scrutin cu candidatul comunist, pentru postul de primar de Strășeni. Dar și pentru a-și uni eforturile în susținerea candidaților din partea AIE pentru primăriile din raionul Strășeni.

    “Aici la Strășeni se va da lupta între democrație și comunism, astăzi oficial Organizația Teritorială PL din Strășeni își anunță intenția de a susține candidații la funcția de primar din partea AIE în toate localitățile din raionul Strășeni, unde au drept contracandidat un reprezentant comunist. Vom merge împreună în aceste localități și vom susține viitorii primari, pentru a asigura raionului Strășeni un viitor democratic”, a declarat consilierul raional din partea PL, Lilian Carp.

     Președinții organizațiilor teritoriale PLDM și PD din Strășeni au declarat că vor opta pentru o majoritate democratică, care ar putea asigura o dezvoltare stabilă a raionului.

    „Suntem bucuroși să ne arătăm atașamentul și colegialitatea față de partidele de orientare Liberală din orașul Strășeni. De comun acord, așa cum au declarat-o liderii noștri la nivel central, vom susține partidele din AIE în lupta cu comunismul. Noi pledăm pentru o democrație, pentru un stat prosper", a subliniat președintele OT PLDM Strășeni, Simion Grişciuc .

    „Vom conlucra productiv cu componentele AIE din Strășeni. Vom susține candidatura Valentinei Casian și îndemnăm alegătorii să participe activ la alegeri. Acesta este mesajul echipei PD, pentru prosperarea raionului, pentru bunăstarea  cetățenilor”, a declarat președintele OT PD, Constantin Marola.

    Valentina Casian, candidatul la funcția de primar de Strășeni din partea PL va fi opțiunea AIE pentru turul doi de scrutin. Valentina Casian le-a mulțumit alegătorilor pentru susținerea care i-au acordat-o în primul tur, remarcând că mizează pe electoratul partidelor democratice pentru a învinge detașat în turul doi și pentru a oferi transparență si posibilitatea fiecăruia de a participa la procesul de administrare a orașului Strășeni.

    „Vă asigur că acele proiecte propuse de noi pentru modernizarea localității, referitor la reabilitare infrastructurii, sisteme de canalizare, drumuri, reabilitarea pavajelor, realizarea măsurilor ce țin de starea ecologică a orașului Strășeni, reamplasarea gunoiștii, amenajarea spațiilor verzi, iluminarea orașului pentru siguranța cetățeanului, implementarea politicilor de tineret, acordarea burselor de merit pentru elevii dotați, amenajarea terenurilor de sport din cartierele orașului, eliminarea corupției și înbunătățirea serviciilor publice. Succesul nostru depinde și de dumneavoastră, doar împreună vom reuși”.

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com