• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu: “Am votat pentru cei mai competenți oameni, care vor cu adevărat să facă ceva pentru Capitală”

    Mihai Ghimpu: “Am votat pentru cei mai competenți oameni, care vor cu adevărat să facă ceva pentru Capitală”

    05.06.2011  

    „Am votat pentru schimbarea până la capăt, pentru ca lucrurile să meargă înainte, pentru ca cetățenii să se bucure în fiecare zi de votul pe care îl dau pentru fiecare primar sau consilier. Am dat votul pentru cei mai buni oameni, cei mai competenți, cei mai onești, cei mai profesioniști, care vor cu adevărat să facă ceva pentru acest oraș”, a declarat Preşedintele PL Mihai Ghimpu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, după ce şi-a exercitat dreptul de vot în cadrul alegerilor locale generale, la secția de votare din incinta Liceului „N. Gogol”.

    Mihai Ghimpu s-a arătat optimist vizavi de rezultatele alegerilor, dar și de prezența la vot a cetățenilor. “Este pentru prima dată când eu vin la secția de votare și aștept pentru a primi buletinul de vot. Sper ca după amiază prezența la vot să fie și mai bună, iar mâine să sărbătorim alegerea primarului de Chișinău din primul tur”, a precizat Președintele PL. 

    Solicitat de jurnaliști, Mihai Ghimpu a spus că după alegeri va fi continuată agenda de dezvoltare prin implementarea reformelor. “Avem foarte mult de lucru, trebuie făcute multe schimbări. Ca să fim sinceri trebuie de schimbat tot, dar treptat și în funcție de sursele financiare pe care le avem la dispoziție. Pas cu pas să mergem înainte”, a mai spus Președintele PL.

    Totodată, Mihai Ghimpu s-a arătat nemulțumit de faptul că la secția de votare din din incinta Liceului „N. Gogol” nu a fost respectată recomandarea Comisiei Electorale Centrale de a fi scoasă draperia de la intrarea în cabina de vot. Mihai Ghimpu a menționat că PL va depune, în acest sens, o sesizare la Comisia Electorală Centrală. “Chiar m-am bucurat când CEC-ul a luat această decizie pentru că se știe din campaniile electorale anterioare că au fost o serie de nereguli. Trebuie să fie deschisă cabina de vot pentru ca observatorii, membrii comisiei să vadă că cetățeanul vine și ia decizia de unul singur, fără a fi manipulat prin diferite metode”, a menţionat Preşedintele PL Mihai Ghimpu.

    Mihai Ghimpu a fost însoţit la urna de vot de soţia sa Dina Ghimpu, care a declarat jurnaliştilor că a votat pentru oameni competenți și bine intenționați, care să facă lucruri bune și frumoase în capitală și să le asigure locuitorilor un viitor european.

     Departamentul Comunicare și Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com